Rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
nici eu n-am prins somn dar nici nu am dat in mod clar dupa el la artificilale...asa ca...nu am cum sa-l bag in clasamentul meu...
anu asta insa am descoperit locul unde rapeste Mr. Mustata si o sa-l caut asiduu...senzatiile am inteles ca sunt magnifice cu un somn frumos pe un curent puternic cum este pe Olt...in unele locatii!
pastravul in schimb cel putin la spinning nu la fly(pt. ca nu-l practic) este infernal...cel puin atunci cand muscareste pe lac poti sa dai cu mama nalucii(exclud mustele artificiale) ca nu-l iei! am avut mai multe intalniri de genu asta...dar si cand se hraneste in masa apei cu pestisori am avut clipe frumoase...oricum ramane dupa mine cel mai greu rapitor de pacalit la naluci!
anu asta insa am descoperit locul unde rapeste Mr. Mustata si o sa-l caut asiduu...senzatiile am inteles ca sunt magnifice cu un somn frumos pe un curent puternic cum este pe Olt...in unele locatii!
pastravul in schimb cel putin la spinning nu la fly(pt. ca nu-l practic) este infernal...cel puin atunci cand muscareste pe lac poti sa dai cu mama nalucii(exclud mustele artificiale) ca nu-l iei! am avut mai multe intalniri de genu asta...dar si cand se hraneste in masa apei cu pestisori am avut clipe frumoase...oricum ramane dupa mine cel mai greu rapitor de pacalit la naluci!
-
- veteran
Paul,nu a fost specificat felul nalucii,dar daca dai cu pestisor viu,somnul se prinde usor.
Cu naluci dau doar la avat si salau,bibanul da ca disperatul cand dai la babusca sau caras.Am fost nevoit sa schimb de multe ori locul de pescuit din cauza bibanilor sau a rasperilor.
Cu naluci dau doar la avat si salau,bibanul da ca disperatul cand dai la babusca sau caras.Am fost nevoit sa schimb de multe ori locul de pescuit din cauza bibanilor sau a rasperilor.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
La naluci, in ordinea crescatoare a dificultatii: stiuca, avat, salau, somn. Restul nu conteaza pentru mine.
Si ca sa-mi argumentez parerea, una de azi (
) :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1275
Si ca sa-mi argumentez parerea, una de azi (

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1275
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Da, asa e.. Pentru mine e un vis sa prind somn la artificiale.. poate o sa-l indeplinesc anul astaJonin scrie:Paul,nu a fost specificat felul nalucii,dar daca dai cu pestisor viu,somnul se prinde usor.

-
- junior