pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
BamseBST
- veteran

fishi scrie:[nu tre sa te superi pe el ca nu ti-a zis-o in nume de rau
cum e cu stuk mai merge?...poate ne duelam la o iesire saptamana viitoare daca ne duci undeva

ca Oltu...lasa de dorit..cel putin azi...

OK,numai sa nu veniti toti 7...........[/quote]
HAHAHAAHHAHAAH

Fii sigur de asta

-
pikeman
- veteran

-
horiavd scrie:Ce mai stiti despre baltile de pe la Augustin? Mai exista cele dincolo de Cormos?
La varsare Cormos mai este doar una din 3 , adica Spurcata, mai este aia de la padure...probabil plasuita in continuare, si cea de peste sosea(dreapta cum treci podul iesind din Augustin catre Bv) - ca pe stanga e Spurcata.
-
fishi
- veteran

Cred ca te referi la cea de,, LA PLOPI''
-
pikeman
- veteran

-
fishi scrie:Cred ca te referi la cea de,, LA PLOPI''
EXACT - nam fost niciodata pe ea, dar am inteles ca acolo mai vine AJVPS Covasna...deci

, oricum azi am luat si eu o STUK asa ca sunt multumit, mai ales ca pe balta respectiva nu ma asteptam sa mai prind ceva mai k-lumea, fiind braconata intensiv, in sensul de multe pripoane si harponari in perioada de reproducere, dar am mai vazut ceva atacuri serioase deci...

P.S. Oltul e crescut si murdar, atat catre Sighisoara cat si catre Sibiu, deci recomand baltile timp de cel putin 3 zile.
Numa bine
-
fishi
- veteran

Am fost ieri 24.06.2006 si....am fost degeaba !!! Nu ai unde sa pescuiesti pe zona Fagaras-Sibiu si aici ma refer la stiuca.Am avut daua ratari si trei prezentari ,dar numai bucati mici.Oltul este scazut si tulbure tare,pe balti iarba multa si pe maluri gratare si tzatze goale.Pana prin septembrie daca nu poti iesi in timpul saptamanii ,sambata si duminica pescuiesti printre tanga si miros de mici ieftini!
Am fost sa vad lacurile de la Codlea .Pe cel din spate nici pomeneala sa prinzi vara ceva (am luat un oblete la mepps de 00

),pe celalalt se vedeau cleni umbland la suprafata(bucati de kil,kil jumate) si la marginea ierbii un scafandru

.L-am intrebat cea vazut pe fundul lacului si mi-a confirmat ca are peste mare in special clean.Cred ca fac o pauza.
-
pikeman
- veteran

-
fishi scrie:Am fost ieri 24.06.2006 si....am fost degeaba !!! Nu ai unde sa pescuiesti pe zona Fagaras-Sibiu si aici ma refer la stiuca.Am avut daua ratari si trei prezentari ,dar numai bucati mici.Oltul este scazut si tulbure tare,pe balti iarba multa si pe maluri gratare si tzatze goale.Pana prin septembrie daca nu poti iesi in timpul saptamanii ,sambata si duminica pescuiesti printre tanga si miros de mici ieftini!
Am fost sa vad lacurile de la Codlea .Pe cel din spate nici pomeneala sa prinzi vara ceva (am luat un oblete la mepps de 00

),pe celalalt se vedeau cleni umbland la suprafata(bucati de kil,kil jumate) si la marginea ierbii un scafandru

.L-am intrebat cea vazut pe fundul lacului si mi-a confirmat ca are peste mare in special clean.Cred ca fac o pauza.
Vi cu mine si te duc eu pe 2,3 balti fara populatie multa sambata duminica.

chiar is curios daca faci o treaba undeva ca eu am vazut bucatane(oricum nu cred sa fie multe) dar nam scos decat marle

-
fishi
- veteran

@pikeman
MERGEM ,LASA-MI TEL-UL TAU PE PRIVAT SI COMUNICAM
-
ttr_vlad
- utilizator nou

Stie cineva cum e Oltul pe langa Fagaras ?
S-a mai limpezit ? E scazut ?

-
pikeman
- veteran

-
ttr_vlad scrie:Stie cineva cum e Oltul pe langa Fagaras ?
S-a mai limpezit ? E scazut ?

of of citeste si tu in urma, e scazut si PRAF = ciocolata, asteptam sa se linisteasca sa pacalim si noi ceva poate pe la sfarsitul saptamanii

-
vladcs
- junior

Nici canalele de fuga nu stau bine. Cacao. Doar la mana am vazut ceva carasi. Iar baltile , de la Didrif, sunt pline de iarba.
A fost cineva de pe aici pe balti la didrif duminica? Au trecut 2 baieti pe langa mine si se bucurau de locul minunat de sub salcii ce l-am prins (ca pesti nu am prins

). Erau dotati. Sunt curios daca era cineva ce posteaza pe aici.
vlad