pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ComyB
- utilizator nou

alex.danil scrie:Daca ai vazut cei de la sib. dau in tandem cu 2 shawduri, primul de 7,8 cm
jig 15,18 gr. , al 2 lea de 5 cm cu jig de 3,5 gr ,recuperand taras pe fund .
cei mai marei asa leau intrat la apa de 3.5 m.
deci v-ati convins ca sibieni sunt "meserie"!!!!!
trebuie sa si sti cum sa faci!?
dar unde i-ai vazut pe sibieni astea!
chiar as? in tandem?
-
pikeman
- veteran

-
fishi scrie:La un moment dat se poate vedea diferenta dintre cei care vor sa prinda peste .......(indiferent de care)si cei ,,specializati'' pe o specie.Stiu ca o sa sariti in sus dar.......
Prefer doua marle la kil decat 4 avati la 3kile.
PS.Poate sunt eu nebun.
PPS.Daca s-ar inchide canalele de fuga din zona Fagaras cred ca s-ar mari numarul participantilor ca competitiile de crap!
Si eu...pacat ca nu mai vor acu pe caldura si ca sa ridicat iarba
-
fishi
- veteran

@Pikeman
Nu dispera ,acum se vede diferenta dintre pescarii de ,,peste'' si pescarii de stiuca.Insista la ,,iarba'' si o sa ai surprize mult mai placute decat te astepti.Noroc ca merge avatul si mai scapam de ,,avatzari''
-
pikeman
- veteran

-
fishi scrie:@Pikeman
Nu dispera ,acum se vede diferenta dintre pescarii de ,,peste'' si pescarii de stiuca.Insista la ,,iarba'' si o sa ai surprize mult mai placute decat te astepti.Noroc ca merge avatul si mai scapam de ,,avatzari''
Pai am dat la iarba la greu

si numa marlitzele imi fac pe plac

oricum mai misca dintzoasele, doar ca sau cam umplut tare baltile de iarba
-
p5ih0
- veteran

-
fishi , ziceai ca vii si tu cu baietii la avat , luni asa ziceai ca vi sigur , sau asa mi-au zis astia , eram curios numa dc vii daca nu iti place pescuitul asta ?
oricum mare pacat ca nu ai venit ... ai auzit doar ce macel a fost ... daca veniai cre ca trebuia sa t ajute cineva la carat pestii
ma bazam p marius_m_xxx asta sa vina da e bulangiu si sa sucit nu prea se tine el de cuvant

)) glumesc evident ... lasa ma paps ca au prins altii si pt tine

-
fishi
- veteran

p5ih0 scrie:fishi , ziceai ca vii si tu cu baietii la avat , luni asa ziceai ca vi sigur , sau asa mi-au zis astia , eram curios numa dc vii daca nu iti place pescuitul asta ?
oricum mare pacat ca nu ai venit ... ai auzit doar ce macel a fost ... daca veniai cre ca trebuia sa t ajute cineva la carat pestii
ma bazam p marius_m_xxx asta sa vina da e bulangiu si sa sucit nu prea se tine el de cuvant

Psiho te deranjeaza ceva la mine?Vin cu ,,baietii'' pentru ca imi face placere sa pescuiesc cu ei.Vreau sa sti ceva ,imi place spinning-ul.Mai dau si dupa avat (mai si prind cateodata).Am spus ca o sa merg cu baietii si o sa merg.Merg mai mult pe stiuca pt ca am impresia ca este un pescuit mai tehnic si ma atrage mai mult.
Cred ca ti-am ,,stins'' curiozitatea?
Am trait cu impresia ca esti baiat mai,,subtzire''!!!!!!!!!
-
BamseBST
- veteran

fishi scrie:p5ih0 scrie:fishi , ziceai ca vii si tu cu baietii la avat , luni asa ziceai ca vi sigur , sau asa mi-au zis astia , eram curios numa dc vii daca nu iti place pescuitul asta ?

Psiho te deranjeaza ceva la mine?Vin cu ,,baietii'' pentru ca imi face placere sa pescuiesc cu ei.Vreau sa sti ceva ,imi place spinning-ul.Mai dau si dupa avat (mai si prind cateodata).Am spus ca o sa merg cu baietii si o sa merg.Merg mai mult pe stiuca pt ca am impresia ca este un pescuit mai tehnic si ma atrage mai mult.
Cred ca ti-am ,,stins'' curiozitatea?
Am trait cu impresia ca esti baiat mai,,subtzire''!!!!!!!!!
nu tre sa te superi pe el ca nu ti-a zis-o in nume de rau
cum e cu stuk mai merge?...poate ne duelam la o iesire saptamana viitoare daca ne duci undeva

ca Oltu...lasa de dorit..cel putin azi...

-
fishi
- veteran

[nu tre sa te superi pe el ca nu ti-a zis-o in nume de rau
cum e cu stuk mai merge?...poate ne duelam la o iesire saptamana viitoare daca ne duci undeva

ca Oltu...lasa de dorit..cel putin azi...

[/quote]
OK,numai sa nu veniti toti 7...........
-
horiavd
- senior

Ce mai stiti despre baltile de pe la Augustin? Mai exista cele dincolo de Cormos?
-
fishi
- veteran

horiavd scrie:Ce mai stiti despre baltile de pe la Augustin? Mai exista cele dincolo de Cormos?
DA,carbune,au gasit un zacamant de carbuni la suprafata si-l exploateaza.Am inteles ca mai este cea de sub padure .