Pt. Brasoveni la Spining

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ComyB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ComyB » 20 Iun 2006, 20:32

alex.danil scrie:Daca ai vazut cei de la sib. dau in tandem cu 2 shawduri, primul de 7,8 cm
jig 15,18 gr. , al 2 lea de 5 cm cu jig de 3,5 gr ,recuperand taras pe fund .
cei mai marei asa leau intrat la apa de 3.5 m.
deci v-ati convins ca sibieni sunt "meserie"!!!!!
trebuie sa si sti cum sa faci!?
dar unde i-ai vazut pe sibieni astea!
chiar as? in tandem?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Iun 2006, 00:13

fishi scrie:La un moment dat se poate vedea diferenta dintre cei care vor sa prinda peste .......(indiferent de care)si cei ,,specializati'' pe o specie.Stiu ca o sa sariti in sus dar.......
Prefer doua marle la kil decat 4 avati la 3kile. :idea:

PS.Poate sunt eu nebun.
PPS.Daca s-ar inchide canalele de fuga din zona Fagaras cred ca s-ar mari numarul participantilor ca competitiile de crap!
Si eu...pacat ca nu mai vor acu pe caldura si ca sa ridicat iarba

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 21 Iun 2006, 06:40

@Pikeman
Nu dispera ,acum se vede diferenta dintre pescarii de ,,peste'' si pescarii de stiuca.Insista la ,,iarba'' si o sa ai surprize mult mai placute decat te astepti.Noroc ca merge avatul si mai scapam de ,,avatzari''

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Iun 2006, 09:32

fishi scrie:@Pikeman
Nu dispera ,acum se vede diferenta dintre pescarii de ,,peste'' si pescarii de stiuca.Insista la ,,iarba'' si o sa ai surprize mult mai placute decat te astepti.Noroc ca merge avatul si mai scapam de ,,avatzari''
Pai am dat la iarba la greu :lol: si numa marlitzele imi fac pe plac :cry: oricum mai misca dintzoasele, doar ca sau cam umplut tare baltile de iarba

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 21 Iun 2006, 10:40

fishi , ziceai ca vii si tu cu baietii la avat , luni asa ziceai ca vi sigur , sau asa mi-au zis astia , eram curios numa dc vii daca nu iti place pescuitul asta ?
oricum mare pacat ca nu ai venit ... ai auzit doar ce macel a fost ... daca veniai cre ca trebuia sa t ajute cineva la carat pestii :D
ma bazam p marius_m_xxx asta sa vina da e bulangiu si sa sucit nu prea se tine el de cuvant :))) glumesc evident ... lasa ma paps ca au prins altii si pt tine :)

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 21 Iun 2006, 14:14

p5ih0 scrie:fishi , ziceai ca vii si tu cu baietii la avat , luni asa ziceai ca vi sigur , sau asa mi-au zis astia , eram curios numa dc vii daca nu iti place pescuitul asta ?
oricum mare pacat ca nu ai venit ... ai auzit doar ce macel a fost ... daca veniai cre ca trebuia sa t ajute cineva la carat pestii :D
ma bazam p marius_m_xxx asta sa vina da e bulangiu si sa sucit nu prea se tine el de cuvant :))) glumesc evident ... lasa ma paps ca au prins altii si pt tine :)
Psiho te deranjeaza ceva la mine?Vin cu ,,baietii'' pentru ca imi face placere sa pescuiesc cu ei.Vreau sa sti ceva ,imi place spinning-ul.Mai dau si dupa avat (mai si prind cateodata).Am spus ca o sa merg cu baietii si o sa merg.Merg mai mult pe stiuca pt ca am impresia ca este un pescuit mai tehnic si ma atrage mai mult.
Cred ca ti-am ,,stins'' curiozitatea?
Am trait cu impresia ca esti baiat mai,,subtzire''!!!!!!!!!

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 22 Iun 2006, 23:06

fishi scrie:
p5ih0 scrie:fishi , ziceai ca vii si tu cu baietii la avat , luni asa ziceai ca vi sigur , sau asa mi-au zis astia , eram curios numa dc vii daca nu iti place pescuitul asta ?
Psiho te deranjeaza ceva la mine?Vin cu ,,baietii'' pentru ca imi face placere sa pescuiesc cu ei.Vreau sa sti ceva ,imi place spinning-ul.Mai dau si dupa avat (mai si prind cateodata).Am spus ca o sa merg cu baietii si o sa merg.Merg mai mult pe stiuca pt ca am impresia ca este un pescuit mai tehnic si ma atrage mai mult.
Cred ca ti-am ,,stins'' curiozitatea?
Am trait cu impresia ca esti baiat mai,,subtzire''!!!!!!!!!
nu tre sa te superi pe el ca nu ti-a zis-o in nume de rau :roll:
cum e cu stuk mai merge?...poate ne duelam la o iesire saptamana viitoare daca ne duci undeva :lol: ca Oltu...lasa de dorit..cel putin azi... :cry:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 23 Iun 2006, 06:07

[nu tre sa te superi pe el ca nu ti-a zis-o in nume de rau :roll:
cum e cu stuk mai merge?...poate ne duelam la o iesire saptamana viitoare daca ne duci undeva :lol: ca Oltu...lasa de dorit..cel putin azi... :cry:[/quote]

OK,numai sa nu veniti toti 7...........

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 23 Iun 2006, 08:19

Ce mai stiti despre baltile de pe la Augustin? Mai exista cele dincolo de Cormos?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 23 Iun 2006, 08:35

horiavd scrie:Ce mai stiti despre baltile de pe la Augustin? Mai exista cele dincolo de Cormos?
DA,carbune,au gasit un zacamant de carbuni la suprafata si-l exploateaza.Am inteles ca mai este cea de sub padure .

Scrie răspuns