Pt. Brasoveni la Spining
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Nedumerirea mea e legata de faptu ca multa lume considera ca daca vrei sa prinzi avat dai in suprafata iar eu anu asta toti i-am luat aproape de fund ... asa ca intrebarea mea e cat de mult conteaza vizibilitatea la o adancime mai mare (3-4m)si cat de bine repereaza avatu naluca fara a avea stimul vizual...
Avatii prinsi pe ape mai tulburi au fost intradevar luati in suprafata ... dar in cazul acela localizarea era totul

Avatii prinsi pe ape mai tulburi au fost intradevar luati in suprafata ... dar in cazul acela localizarea era totul
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
La un moment dat se poate vedea diferenta dintre cei care vor sa prinda peste .......(indiferent de care)si cei ,,specializati'' pe o specie.Stiu ca o sa sariti in sus dar.......
Prefer doua marle la kil decat 4 avati la 3kile.
PS.Poate sunt eu nebun.
PPS.Daca s-ar inchide canalele de fuga din zona Fagaras cred ca s-ar mari numarul participantilor ca competitiile de crap!
Prefer doua marle la kil decat 4 avati la 3kile.

PS.Poate sunt eu nebun.
PPS.Daca s-ar inchide canalele de fuga din zona Fagaras cred ca s-ar mari numarul participantilor ca competitiile de crap!
-
- utilizator nou
Mugurstefan scrie: Fiindca a venit vorba de avat si esti asa de sigur pe tine ca zici ca-l faci din orice pozitie, uite eu te invit la mine pe niste locuri fullone de mashcatzi
deci...sprosalmorapala,pe cand vii sa ne arati cum se pacaleste avatul pe Timis?tare mi-i ca pleci abatut spre casa dupa ce vezi ce figurant e avatul de Timissprosalmorapala scrie:oricand Exclamation

Michael va recomanda Regulamentul forumului