Pt. Brasoveni la Spining

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Iun 2006, 17:03

razvane la noi Oltul este intesat cu baraje atat de la Valcea in jos spre Dunare cat si de la Valcea in sus spre Fagaras...eu unul mi-as dori sa pescuiesc la avat in salbatacia in care pescuiesti tu...adica apa adevarata fara baraje...

la noi avatul este ingradit de aceste baraje si este mai rau ca la voi pe Mures si Crisuri unde poti sa-l gasesti in diverse zone si pe arii mai mari ca la noi...plus ca frecventa celor mari la noi nu este asa buna ca la voi!

cei mai buni la avat dintre prietenii mei n-au reusit pana in momentul asta al anului decat 2 avati la 3 kg si unl la 2,5 kg si tu dej ai peste 30 si ceva de avati peste 1,5 kg! DECI... avantaj tu si locurile voastre!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 10 Iun 2006, 06:34

sprosalmorapala scrie:fishi!

Am fost azi in Sacele, si am vazut o mulineta Carrera nu mai stiu cum...pe la 375 roni , ce parere ai ? adica o stii?
ma cam bate un gand intre asta de care zic si tehnicumu ala de 2500... :roll:
Mergi pe Tehnium(Shimano) fara retineri.Singurul lucru bun cu numele de Carrera este.......Posche Carrera dar la mulinete nu se pricep :lol:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 11 Iun 2006, 00:19

sa vad , tre sa strang cureaua vreo 2 luni pt ea :lol:
merci...

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 11 Iun 2006, 00:23

sorin tot scrie:dac-ai ajuns la stadiul in care pescuitul avatului pe balta nu-ti mai pune nici un fel de probleme..jos palaria :!:
eu n-am ajuns inca acolo... nu vrei sa-mpartasesti din experientele tale?
ce concluzii ai tras?
Am luat azi unu la 1kg jumate la Salmo slider si am scapat unu mai maricel :lol: :lol: :lol:
dadeam pe canalu de fuga, dar nu pe partea cu turbinele, si iata ca mi s-a implinit visu` 8) Acum inteleg si eu care e senzatia aia unica... :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Iun 2006, 11:23

sprosalmorapala scrie:sa fim seriosi...stiuca se prinde mai greu ca avatul pt ca necesita mai multa atentie din pct de vedere al nalucilor , al firului a strunei..si ma rog multe alte chestii
pe cand avatul , cand e fomist il prinzi cam la orice ...si pe toate canalele de fuga... :roll:

gresesc?

p.s: recunosc asta chiar daca sunt pescar de avat 8)
Concluzia asta abrupta e trasa dupa o partida reusita la avat, sau ai scris aceste randuri dupa un spritz?! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Iun 2006, 11:32

pikeman scrie: teai trezit si tu :shock: fi atent aici daca studiezi atent STUK are mai putine zile in care mananca bine decat avatul, in primul rand ca avatul are zile bune si vara si iarna - facem exceptie la ambele specii de reproducere bineinteles...pe Olt stuk este mai putina decat avat, si stiuca se prinde la mai putine naluci ca avatul, nu o gasesti pe curent, avatul daca are pe unde intra il poti gasi si in balta si pe suvoi si la apa mai lina, nare dinti, si nam auzit capturi numeroase la stiuca (exceptie Delta) in comparatie cu zile de 8-10 avati / persoana.
Cei care considera ca avat se prinde mai greu inseamna ca au prins marlitze cu nemiluita si le zic stiuci. :P :P :P
FIRE INCINSE...

:wink:

.....incalcit, foarte incalcit!Eu nu am inteles ce ai vrut sa zici, dar nici nu pot sa te contrazic!

....doar atat pot sa spun:" UN TEXT GREOI!"

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 12 Iun 2006, 09:57

Adelin!

de la o vreme vad ca nu ai mai intrat pe forum...da` acum ca te-ai intors, vad ca incepi sa dai lectii de gramatica si numa sa contrazici lumea...
da si tu niste sfaturi pescaresti ...fa ceva util ! Sau poate ca ai de gand sa bati recordu la mesaje (irelevante) :roll:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 12 Iun 2006, 10:11

salmosprorapala
cam ce ai vrea sa afli de la adelin ? zi .. ca te lamuresc io :oops:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 12 Iun 2006, 10:48

nu stiu , ceva care sa aibe legatura cu topicul , sau niste sfaturi ,niste sugestii...
tu ce zici ? cresesc cu ceva? :roll:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 12 Iun 2006, 10:59

pentru pescarii brasoveni ce pescuiesc la spinning , atat pe olt si afluentii acestuia cat si pe baltiile aferente zonei , cat si apele din tara ...
recomand sa foloseasca cu incredere nalucile pe care le au in dotare si sa nu-si piarda speranta !
numai ea poate batul slab sa il intareasca si poate aduce pescarului brasovean .. bucurii :D :D
scule ?

Scrie răspuns