Sper sa imi prinda bine sfaturile voastre si o sa le pun in aplicare sambata ! Sa vedem ce se intampla!
MUltumesc oricum de sfaturi!
Pescuitul salaului iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
E destul de important ca shadul sa stea intr-o pozitie oblica, nu de putine ori salaul a cules de pe fund cauciucul. Si de asta si eu prefer jigurile sabot. Insa cand dau in petre, sabotul este mai predispus agatarilor, asa ca bag bila si pun un twister "plutitor" - este dintr-un material mai poros/densitate mai mica si si astfel tine tot ansamblul oblic pe fund. Le recomand pe cele de la Maver (maver skirt parca) am avut super rezultate cu ele. Partea proasta este ca se infig mai greu in jig (eu le montez acasa) si au tendinta sa se degradeze in soare sau in contact cu twisterele normale de silicon (trebuie tinute separat).
Mihai
Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran
Asta e balta de la fundulea! Ca nu are salau decat de vreo 5 ani dar abia acum sunt destul de multi ca sa zici ca poti sa dai dupa ei!
Marea majoritate au cam 1,5 kg dar sunt si mari!
Am vazut anu asta unu de 8 kg prins si eliberat cand sa recoltat crapu chinezesc anu asta in toamna ca patronu de acolo nu vrea sa isi bata joc de balta!
Inca vreo 2 ani si o sa se salau ft frumos acolo!
Sapt trec sa luat de 2,5 kg dar nu stiu la ce!
Din trei balti care sunt aclo 2 au salu numa ca in una e mai mic dar mai mult!
Oricum in crestere!
Balta e 200 si daca vrei sa dai din barca inca 200!
Eu oricum sunt deal casei si dau cu barca lor si mie mai usor ca stiu balta ft bine ca am lucrat vreo 2 ani acolo ca paznic si consultant pe prob de piscicultura!
Daca mai vrei si alte detalii vb pe PM!
Marea majoritate au cam 1,5 kg dar sunt si mari!
Am vazut anu asta unu de 8 kg prins si eliberat cand sa recoltat crapu chinezesc anu asta in toamna ca patronu de acolo nu vrea sa isi bata joc de balta!
Inca vreo 2 ani si o sa se salau ft frumos acolo!
Sapt trec sa luat de 2,5 kg dar nu stiu la ce!
Din trei balti care sunt aclo 2 au salu numa ca in una e mai mic dar mai mult!
Oricum in crestere!
Balta e 200 si daca vrei sa dai din barca inca 200!
Eu oricum sunt deal casei si dau cu barca lor si mie mai usor ca stiu balta ft bine ca am lucrat vreo 2 ani acolo ca paznic si consultant pe prob de piscicultura!
Daca mai vrei si alte detalii vb pe PM!
?!
Domnilor, ma scuzati ca intervin, itrebarea mea este daca, dupa atata teorie, care recunosc, e rezultatul a multe "ore" de fishing, deci, a prins cineva ceva in perioada asta? Doar o curiozitate... Si apropo, Sliderul de multe ori a mi-a dat mai multa satisfactie decat oricare altul...
A nice day...
A nice day...

- mihaimircea
- veteran