Pescuitul la patrav in ape curgatoare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Fi putin mai atent, ti-a zis T.Adrian ce culori iti trebuie.T.Adrian scrie:Banuiesc ca pescuiesti pe rauri. Fiind un novice (nici eu nu sunt mare priceput), iti recomand sa incepi cu rotative 0,1,2 de la Mepps (pentru ca nu ai cum sa dai gres cu ele) orice culoare (argintiu/cupru/gold).
toata stima.
ok. ai aici cateva culori, http://www.xxx.ro/mepps-m-64.html
am observat ca , cu cat sunt mai dichisite si colorate cu atat sunt mai scumpe... ce aiurea...
am observat ca , cu cat sunt mai dichisite si colorate cu atat sunt mai scumpe... ce aiurea...
-
- veteran
In afara de cele 3 culori clasice (argiuntiu, auriu, arama) sa ai si cetav lingurite negre (Mepps black Fury), verzui, plus aurii si argintii cu puncte rosii respectiv puncte negre si din cele albastre. Pentru inceput daca ai sa zicem 12 lingurite e OK. Sa acoperi numerele 00, 0, 1, eventual si 2. Cam 3-4 modele si culori per marime e bine pentru un incepator. Mai incolo poti sa maresti colectia pana spre 30-50 sau si mai multe. Eu am vreo 50-60 de rotative si deja ma cam incurc in ele.Alecu14 scrie:Am citit sfatul lui doar ca stiam ca exista exista si alte culori in afara de aceste clasice
Din pacate momentan am bani doar pt a achizitiona niste rotative si fir.Ma puteti lamuri daca e cat de cat buna lanseta si mulineta mea.Am o lanseta pentru spinning de la DAM actiune 10-30g 2.40m destul de flexibila si o mulineta de la Centurion destul de usoara pe care incap 185m de 0.15.Oricum cat de curand va voi asculta sfaturile si voi achizitiona ce mi'ati sugerat dar as vrea sa stiu daca pentru moment e bun echipamentul meu.