adiwolf scrie:
modigliani,
ai dat cu asa ceva la trena si ai prins?? mers la relanti?? nu se duce jos??
am si eu asa ceva, dar nu m-am gandit sa o folosesc la trena, interesant.
Da . Am dat cu asta la trena si-am prins . Si nu doar avat ci si stiuculita si chiar si un ametit de strapazan . Si-am mai vorbit despre naluca asta in alt post . Acum putin timp am avut la ea si-un atac de somn ( cel mai probabil ) spectaculos . Tot la trena .
Si da , se scufunda foarte repede . Este o naluca mica si foarte grea . Nu o las la trena decat unde cunosc substratul ( fireste ca si asta-i relativa . Substratul Dunarii este o vesnica surpriza ) .
Imediat ce sesizez ca nu mai vibreaza cum ar trebui s-o faca inseamna ca am agatat ceva in tripla . Frunza , bradis , etc . Scot , curat , relansez si plec mai departe . E simplu !
............................
Stimati domni , recunosc sincer ca nu am cunostiintele si veleitatile dvs in pescuitul la spinning . Insa asta nu face sa nu ma straduiesc sa-mi insusesc acest stil in masura in care pot mai bine .
Din principiu nu vin pe forumuri sa bat campii . Prind , ..... bine , vorbesc despre asta si despre cum s-a intamplat . Nu prind ..... iarasi bine , vin la fel de deschis si vorbesc despre esec . Nu inventez nimic , nici de bine nici de rau . ( deja am avut onoarea sa pescuiesc si sa ma apropii de cativa membrii ai Rapitorilor care pot confirma , zic eu , acest lucru fara putinta de tagada )
Asadar .... daca spun c-am prins cu ,, maimutica " asta la trena inseamna c-am prins . Asa cum spui , este interesant ca s-a intamplat , nu-ti ramane decat sa incerci , dupa care sa vii sa infirmi sau sa confirmi ce-am spus .