pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
naka66
- junior

-
[quote="rine"]stie naka,stie .
ce nu stie ,e ca dunarea n-a bagat apa anul asta si ca acum trei saptamani ,pe veriga, am vazut o metoda inedita pentru mine de "pescuit". au intrat in apa trei insi si dupa ce au intins plase au inceput sa bata apa cu niste prajini .pur si simplu manau pestele spre plase.
si eu m-am dus "sageata "sa bag o lingura pe acolo
pacuiul cred ca a ramas totusi ,unul din cele mai bune locuri de salau din zona aia.[/quote
este adevarat aceleasi lucru il faceau. si anul trecut la veriga.nu stiu ce face paduraru din zona si ce autoritate are sau cine ar trebui sa se ocupe de asta ca nu cred ca e asa greu sa vezi cine baga monofilament pe veriga.anul trecut am dat printre setci.am scos jumate de el si le am taiat de fata cu ei.a venit unul mai curajos si i am cerut permisul ca sa nu o il pedepsim.mi a aratat o foaie facuta la xerox.si a zis cum sa nu fie voie.pai zic in prohibitie in locurile de imperechere si zone umede de confluenta etc?nici habar nu avea. l am lasat sa nu fac vreun lucru rau dar le am stricat ziua.nu trebuie ignorati de nimeni acesti nemernici eu principala vina o vad la padurar si politia de frontiera care se pare ca doarme sau nu stiu ce fac. de ce?!?pana sa iasa tatal meu la pensie dormeam la vabana unitatii la casa alba.am prins pe timpuri peste destul de mare si pe canal.dar asteas povesti.la TIU a mai fost cineva anul asta?
am auzit ca daca ai ceva relatii poti pescui pe saltava anul acesta .ar trebui sa aive stiuca somn etc daca nu au bagat navod ceva.sau mai isi aminteste cineva de balabanu?acum a mai ramas doar un canal colmatat si stuf?e paralel cu digul de la alionte.locuri ar fi si acum trebuiesc cautate si eu zic ca ar trebui noi pescarii sa facem o petitie ceva nu stiu ce dar sa tragem niste semnale de alarma pentru politia de frontiera si padurari din zona care probabil ca ori sunt incompetenti ori corupti.vedeam un filmulet pe yoyutube o actiune de cmbatere a braconajului in zone greu accesibile.braconierii au fugit au gasit o gramada de sturion cal;can etc.acum ma intreb ei cu elicoper aia au reusit sa fuga ?delta nu e amazonia cred ca ar putea fi supravegheaata f bine dar la noi exista lasa ca nare nimic interese etc.pana nu exista LEGE ca peste tot si la noi si padurari si politia de frontiera sasi faca mseria nu se rezolva nimic.cand braconieru zice e ce vrei am gasit plasele astea lasa ma in pace.nu asa.in afara iti pun direct catusile la mana si platesti grav pt braconaj.asta e traim la noi si cum spunea un coleg suntem nevoiti sa dam printre plasele braconierilor:((
-
naka66
- junior

-
[quote="rine"]stie naka,stie .
ce nu stie ,e ca dunarea n-a bagat apa anul asta si ca acum trei saptamani ,pe veriga, am vazut o metoda inedita pentru mine de "pescuit". au intrat in apa trei insi si dupa ce au intins plase au inceput sa bata apa cu niste prajini .pur si simplu manau pestele spre plase.
si eu m-am dus "sageata "sa bag o lingura pe acolo
pacuiul cred ca a ramas totusi ,unul din cele mai bune locuri de salau din zona aia.[/quote
este adevarat aceleasi lucru il faceau. si anul trecut la veriga.nu stiu ce face paduraru din zona si ce autoritate are sau cine ar trebui sa se ocupe de asta ca nu cred ca e asa greu sa vezi cine baga monofilament pe veriga.anul trecut am dat printre setci.am scos jumate de el si le am taiat de fata cu ei.a venit unul mai curajos si i am cerut permisul ca sa nu o il pedepsim.mi a aratat o foaie facuta la xerox.si a zis cum sa nu fie voie.pai zic in prohibitie in locurile de imperechere si zone umede de confluenta etc?nici habar nu avea. l am lasat sa nu fac vreun lucru rau dar le am stricat ziua.nu trebuie ignorati de nimeni acesti nemernici eu principala vina o vad la padurar si politia de frontiera care se pare ca doarme sau nu stiu ce fac. de ce?!?pana sa iasa tatal meu la pensie dormeam la vabana unitatii la casa alba.am prins pe timpuri peste destul de mare si pe canal.dar asteas povesti.la TIU a mai fost cineva anul asta?
am auzit ca daca ai ceva relatii poti pescui pe saltava anul acesta .ar trebui sa aive stiuca somn etc daca nu au bagat navod ceva.sau mai isi aminteste cineva de balabanu?acum a mai ramas doar un canal colmatat si stuf?e paralel cu digul de la alionte.locuri ar fi si acum trebuiesc cautate si eu zic ca ar trebui noi pescarii sa facem o petitie ceva nu stiu ce dar sa tragem niste semnale de alarma pentru politia de frontiera si padurari din zona care probabil ca ori sunt incompetenti ori corupti.vedeam un filmulet pe yoyutube o actiune de cmbatere a braconajului in zone greu accesibile.braconierii au fugit au gasit o gramada de sturion cal;can etc.acum ma intreb ei cu elicoper aia au reusit sa fuga ?delta nu e amazonia cred ca ar putea fi supravegheaata f bine dar la noi exista lasa ca nare nimic interese etc.pana nu exista LEGE ca peste tot si la noi si padurari si politia de frontiera sasi faca mseria nu se rezolva nimic.cand braconieru zice e ce vrei am gasit plasele astea lasa ma in pace.nu asa.in afara iti pun direct catusile la mana si platesti grav pt braconaj.asta e traim la noi si cum spunea un coleg suntem nevoiti sa dam printre plasele braconierilor:((
-
Radu_T
- veteran

Ce sa faca paduraru,paduraru bea cot la cot cu ei si trage cu plasa...intr-o vreme il stiam si eu pe paduraru de la dig de acolo (Solomon il chema) nu prea avea el treba ce si cum ...cred ca el bracona cel mai mult.Tara nimanui.La Bagare am fost acum 3 ani in noiembrie...era plin de pescari , dadeau la pestisor , normal retineau cam tot, eu am prins 1 de 1.5 kg si ceva mai mici la vobler(eliberate toate) ....in vara urmatoare era apa ff mica si plin de plasari la golit.
-
naka66
- junior

-
[quote="Radu_T"]Ce sa faca paduraru,paduraru bea cot la cot cu ei si trage cu plasa...intr-o vreme il stiam si eu pe paduraru de la dig de acolo (Solomon il chema) nu prea avea el treba ce si cum ...cred ca el bracona cel mai mult.Tara nimanui.La Bagare am fost acum 3 ani in noiembrie...era plin de pescari , dadeau la pestisor , normal retineau cam tot, eu am prins 1 de 1.5 kg si ceva mai mici la vobler(eliberate toate) ....in vara urmatoare era apa ff mica si plin de plasari la golit.[/q
ok bea cot la cot cu ei trage de plase da pe ei nu ii controleaza nimeni?inginer silvic politie de frontiera.solomon e un boschetar nu este el padurar in zona.problema noastra nu sunt braconierii astia ar aparea oriunde in lume .problema este padurarii si ploitisti braconieri ei fac ca totul sa mearga atat de simplu si usor pt braconieri.nu isi dau seama ca pt o spaga distrug fauna tarii.padurarul a studiat degeaba 12 clase la liceul silvic ca probabil la bagat tatal sau cu o putina de brana si a trecut ca barca prin apa fara sa stie el el cateva lucruri elementare.incompetenta ne omoara.sunt oameni pregatiti destul de bine si care iubesc natura dar nu ii indruma nimeni nu ii pune nimeni aici si asa avem braconieri cu acte in regula.nimieni nu face nimic ca nu avem ce sa le facem va zic eu cand ii vedeti bagatii in plase si pe ei sau daca nu va permiteti macar mustruluitii cat puteti de bine facetii sa se simta ca niste criminali ce sunt.nu ii mai tolerati nu va mai faceti ca nu ii vedeti!!!!deschideti okii bine.ca daca toti tacem ii vedem mergem mai departe si tot asa .......
-
razvyrazvan119RAZVY
- utilizator nou

de razvyrazvan119RAZVY » 07 Noi 2015, 22:07
hey gasesc si eu pe cnv cu barca sa mergem maine amandoi la peste ... stiu multe locuri de stiuca salau avat biban somn platica mos si caras.. la viermi rama rotativa vobler dar merge si la naluga si momeli artificiale..... deci gasesc un camarad de pescuit....??