pescuit la rapitori pe bratul borcea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
tot pe borcea
si eu sunt "junior"si tot pe borcea dau.ce naluci ar merge in perioada asta?cum trebuie manevrata?culoarea?unde actioneaza ea?
am facut o comanda la mihai f pe cabela's si parca a mai ramas ceva malai in camara ..ce ma sfatuiti sa iau pentru perioada asta..>?
am facut o comanda la mihai f pe cabela's si parca a mai ramas ceva malai in camara ..ce ma sfatuiti sa iau pentru perioada asta..>?
-
- utilizator constant
borcea 2
acum ce sa va zic...mi-au zis pescarii profesionisti ca sare pe la 4-5 dimineata rapitoru in anafoare ceva de speriat.ti-e frica sa treci cu barca ca sare si te papa..acu io cu sanatatea sunt in plop si nu am cum sa ajung la orele alea..dar cine poate....poate ii da o mana de ajutor si-l salveaza pe bietu peste de la inec..
laurentiu, pe 1 decembrie am prins mult avat pe dunare la rapala count down BLM ( bleeding minnow ), 7 cm
trebuie cautat
apropos de stiuci, sunt super uimit ca din octombrie incoace, pe vobler, desi am prins foarte mult avat, nu mi-a intrat nici o stiuca......si am luat zeci de copaci la rand.......
trebuie cautat
apropos de stiuci, sunt super uimit ca din octombrie incoace, pe vobler, desi am prins foarte mult avat, nu mi-a intrat nici o stiuca......si am luat zeci de copaci la rand.......
-
- utilizator constant
stiuca
am vazut chiar duminica pe cineva cu o inovatie...un meps 3 scoasa ancora si pus in locul ei un shad de silicon gri argintiu ...a picat o stiuca de 1,5 kg si vreo 2 scapate..avea batul rupt si bandajat ..cred ca deranja la intepat...inovatia e mama progresului.. 

-
- utilizator constant
alta chestie
un tip care are muste de pastrav
a pus 4-5 muste pe linie
cu un dop de pluta bagat intrunul de sampanie
si o lasa sa curga la vale
o mai smucea asa din cand in cand
mustele erau facute manual.
e un mos prin hateg care cica desface pastravul si vede ce mananca :furnica,viespe,etc
,face mustele ca pe "modelele" gasite in stomacul pastravului..
a luat si 2-3 bucati de avatei la 30 de cm o data
a pus 4-5 muste pe linie
e un mos prin hateg care cica desface pastravul si vede ce mananca :furnica,viespe,etc
Re: alta chestie
Legal se numeste braconaj. N-am vazut pe nimeni sa dea amenda pentru asta, si cam toti taranii pescuiesc in stilul asta. E f simplu. din pacate prind mai mult puiet si majoritatea celor care pescuiesc asa retin tot.laurentiucat scrie:un tip care are muste de pastrav
a pus 4-5 muste pe linie
Laurentiu, din punctul meu de vedere esenta la pescuit nu este sa prinzi oricum sa aduci ceva acasa , ci sa-ti satisfaci placerea de a pescuii sau de iesi in natura avand tinta principala intalnirea cu acea captura care-ti face sa elibereze adrenalina la maxim.laurentiucat scrie:un tip care are muste de pastrav
a pus 4-5 muste pe linie
Cred ca marea majoritate prezenti pe acest forum sunt pe aceiasi lungime de unda cu mine !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Forfaier, se numeste prin partea hunedoarei si a fost adoptat numele si prin partea buzaului.laurentiucat scrie: 4-5 muste pe linie
Nu e legal si nici sportiv, dar recunosc ca l-am utilizat si eu cu succes la clean