pescuit la crap
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit la crap
a avut cineva anul acesta surprize cu crapi la naluci ?
eu astept frigul pe interes, am vazut toamna pe Olt crapi babani prinsi la twister
eu astept frigul pe interes, am vazut toamna pe Olt crapi babani prinsi la twister
In primavara aceasta ,pescuind la white bass, am prins multi "buffalo carp"(greutate intre1kg. si 7kg.) la jig 1/16oz.cu BASS ASSASSIN CURLY SHAD de 2 inch,CHARTREUSE,SILVER GLITTER,nu pe dinafara ci cu jig-ul in gura.Am fost surprins deoarece de multe ori ii prindeam pe dinafara.Probabil fiind in "bataie" erau mai flamanzi sau cine stie care era motivul.
Jean Scurtu
Jean Scurtu
Eu cind am prins a fost la grub. Bine inteles ca nu dadeam la crap. Insa in Spania densitatea crapilor e asa de mare incit concurenta intre ei ii face sa sara pe orice.
Daca nadesti un loc si dai la crap ai o trasatura la 5-6 minute. Asta in timpul zilei. Seara in general se calmeaza pentru ca ies somnii la vinat si crapii se ascund pe unde pot.
Daca nadesti un loc si dai la crap ai o trasatura la 5-6 minute. Asta in timpul zilei. Seara in general se calmeaza pentru ca ies somnii la vinat si crapii se ascund pe unde pot.
- costica_fishing
- veteran