Pescuit la clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran
Unii e norocosi nu gluma.( Care este)vanatoruldepesti scrie:Ptr. Teoo: :) Oltul, intre Valea Marului si Cozia, s-a limpezit mult mai repede decat mi-am imaginat. Acum este perfect ptr "distractie". Urmeza trei zile de pescuit la clean: vineri, sambata si duminica.
Noi astia de pe Mures ne rugam moartea.
- juventinu88
- utilizator constant
- juventinu88
- utilizator constant
pai....vorba lui Calone-"tu din Lugoj fiind",ia fa tu o plimbarica pe malul Timisului,care traverseaza frumosul oras in care locuiesti,lansezi pe unde ti se pare atractiv si vezi ce se intampla.Prea multe intrebari iti pui...daca ar trece Timisul prin Timisoara....eu am prins clean,vara,in amonte de locul numit "insula".Cred stii despre ce vorbesc,pe amandoua bratele,de la cascade in sus.Un loc buna ar fi sa cobori chiar pe insula si sa explorezi malurile. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- juventinu88
- utilizator constant
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
cleni
daca ai posibilitatea sa mergi pe canal dupa costei s-ar putea sa ai surprize placute.la clean nu sint prea convins dar s-ar putea sa-ti intre vreo stiuculita.sint locuri f.bune cu multa vegetatie dar va trebui sa faci ceva km.si ca in toate cazurile in locurile cele mai bune e greu de intrat .totusi eu zic ca merita.
fir intins dorel
fir intins dorel