Pescuit la clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Prind,in general cu rotative,mai nou am luat cu oscilanta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- juventinu88
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran
- juventinu88
- utilizator constant
Iar imi bag nasul pe topic-ul de spinning, scuze. Daca ai echipament de fly incearca sa lansezi fin in raza lor vizuala, daca nu tot nu reactioneaza "plesneste" un pic musca de apa, incearca mai intai cu muste mai mici.mugurel scrie:@SF
M-am apropiat incet de locul in care stateau (doar stateau aproape nemiscati parca erau stiuci). Parca faceau plaja la soare, erau "imuni" si la cele cateva insecte aduse de apa.
Meseriasii sa nu "sara pe mine", ceea ce am "spus" este din experienta mea, proprie si personala

Am facut marti un soi de trecere in revista a locurilor de pescuit pe Mures din Alba pana la Deva.Am vorbit cu 30-40 pescari intalniti peste tot.vanatoruldepesti scrie:M-a ucis vremea! :evil: Oltul e negru, umflat si curge ca Dunarea in zilele bune. Apa scade si creste cu cate 3-4m in cateva zeci de minute. Nu cred ca mai am nici o sansa vreo doua saptamani. Am auzit ca vin ninsori abundente si ca se asterne iarna in curand. :mrgreen:
Muresul e negru si adancimea si variaza g mult nivelul apei.Nu a prins nimeni nimic de 2 sapt.
Am verificat si zona de la Mintia unde de la termocentrala intra apa calda in Mures.De cand a fost privatizata o parte din ea ei refolosesc apa reziduala calda si acum foarte rar mai intra apa calda in Mures .Acum e cam rece.
Acolo era un loc bun anii trecuti pt salau si avat.
NIMIC