Pescuit la clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bibanus
junior
junior

Re: Pescuit la clean cu wobler

Mesaj de bibanus » 26 Dec 2010, 12:50

PescaruChel scrie:Salut tuturor pescarilor eu nam mai mult de 16 ani dar am microbul in sange pacat ca nu mai pot merge la pescuit cu tata ca e bolnav cu inima si cu piciorul si merg singur mereu si vream sa imi sugerati cam ce culori ce fel de woblere sunt bune la clean primavara dupa dezghetul apelor. Stiu ca mai e mult pana la primavara dar vreau sa ma interesez din timp si ma scuzati daca am facut ceva gresit sunt nou pe forum :D . Va multumesc anticipat!
Salutare pescarule chel, te invidiez pentru varsta la care descoperi spinningul, la mine a durat vreo 35 de ani (de cand am inceput sa pescuiesc) dar , vorba romanului:niciodata nu e prea tarziu, cat despre clean si voblere si greseli ce poate le faci pe forum ai vazut deja la comentariile de la pozele postate de tine.., nu pune la inima nimic rau, invata din mers, gasesti pe forum raspuns la majoritatea nelamuririlor tale, trebuie doar sa cauti si sa citest.., edy.tm tea si directionat , asa de inceput, in privinta voblerelor prinzatoare la clean, imi pare rau de tatal tau ca nu poate sa iti tina companie, la mine a fost si mai rau, tatal meu era total impotriva pescuitului, considerandu-l doar o pierdere de timp, deci rasfoieste paginile forumului, mai intreaba, mai da-ti cu parerea, mai trece cu vederea comentarile sarcastice, peste cateva luni vei fi sigur mai luminat, poate mai corect, poate mai bun. :wink:

boistean
veteran
veteran

Re: Pescuit la clean cu wobler

Mesaj de boistean » 28 Dec 2010, 18:43

PescaruChel scrie:Salut tuturor pescarilor eu nam mai mult de 16 ani dar am microbul in sange pacat ca nu mai pot merge la pescuit cu tata ca e bolnav cu inima si cu piciorul si merg singur mereu si vream sa imi sugerati cam ce culori ce fel de woblere sunt bune la clean primavara dupa dezghetul apelor. Stiu ca mai e mult pana la primavara dar vreau sa ma interesez din timp si ma scuzati daca am facut ceva gresit sunt nou pe forum :D . Va multumesc anticipat!
citeste si materialul de fata

PescaruChel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de PescaruChel » 29 Dec 2010, 14:54

Va multumesc pt ajutor ... Am descoperit spinningul acum 1 an jumate. Tata nu e impotriva pescuitului ca e si el pescar si ma ajutat mult sa imi cumpar scule. Am 2 scule de carbon deocamdata si vreo 5 normale ieftine la 30 de RON vreau sa mai invat o arta : de-ale muscaritului. Doar ca asta nu prea se invata se fura de la ai batrani din cate am auzit...

SzylaRd
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de SzylaRd » 29 Dec 2010, 16:02

Nici o meserie nu se invata, se "fura"....
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 29 Dec 2010, 16:53

...mai puneti mana si pe "carte", totusi! :lol: :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 17:54

"biblioteca" dauneaza grav sanatatii !!!
(biblioteca=crisma; carte=tuica, vin fiert orice, orice bautura ce incepe cu "A" de la alcohol) :lol:

PescaruChel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de PescaruChel » 29 Dec 2010, 22:59

Deabea astept sa ies la pescuit fierb tot in casa... Nici apele nau inghetat ca vreau sa ies la copca ar fi pentru prima oara...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 29 Dec 2010, 23:07

mai Kzoli, la voi se fac "cursuri intensive" in perioada asta, ca pe la noi cam subtire treaba...asa vreo 2-3 "carti usoare" pe-nserat... :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Dec 2010, 08:24

D_ali scrie:mai Kzoli, la voi se fac "cursuri intensive" in perioada asta, ca pe la noi cam subtire treaba...asa vreo 2-3 "carti usoare" pe-nserat... :lol:
Incepe cu "povestiri", "pamflete" apoi "novele", unii ajung la "romane" altii mult mai rezistenti ajung si la "trilogii".... (cand efectul tine mai multe zile in continuu.) :lol:
Deci nu este bai cu "cultura" :lol: .

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Dec 2010, 14:16

D_ali scrie:...mai puneti mana si pe "carte", totusi! :lol: :wink:
Te referi la cartile de joc, nu? :lol: Septica, macao, popa desteptu etc.

Scrie răspuns