Salutare pescarule chel, te invidiez pentru varsta la care descoperi spinningul, la mine a durat vreo 35 de ani (de cand am inceput sa pescuiesc) dar , vorba romanului:niciodata nu e prea tarziu, cat despre clean si voblere si greseli ce poate le faci pe forum ai vazut deja la comentariile de la pozele postate de tine.., nu pune la inima nimic rau, invata din mers, gasesti pe forum raspuns la majoritatea nelamuririlor tale, trebuie doar sa cauti si sa citest.., edy.tm tea si directionat , asa de inceput, in privinta voblerelor prinzatoare la clean, imi pare rau de tatal tau ca nu poate sa iti tina companie, la mine a fost si mai rau, tatal meu era total impotriva pescuitului, considerandu-l doar o pierdere de timp, deci rasfoieste paginile forumului, mai intreaba, mai da-ti cu parerea, mai trece cu vederea comentarile sarcastice, peste cateva luni vei fi sigur mai luminat, poate mai corect, poate mai bun.PescaruChel scrie:Salut tuturor pescarilor eu nam mai mult de 16 ani dar am microbul in sange pacat ca nu mai pot merge la pescuit cu tata ca e bolnav cu inima si cu piciorul si merg singur mereu si vream sa imi sugerati cam ce culori ce fel de woblere sunt bune la clean primavara dupa dezghetul apelor. Stiu ca mai e mult pana la primavara dar vreau sa ma interesez din timp si ma scuzati daca am facut ceva gresit sunt nou pe forum. Va multumesc anticipat!