Just! Salmo Hornet, culori vii, face, cu adevarat, ravagii. Am avut o partida la clean, combinata cu biban, in care la peste treizeci de lansari au fost tot atatea capturi. I/am eliberat, ca nici nu erau cu totii prea mari, dar voblerul a avut parte de mare atentie.Catalin M. scrie:nu cred ca poti cataloga chinezisme un salmo hornet care daca stii cum sa-l joci cam face ravagii....la fel si cu un jaxon sau un strike pro
Pescuit la clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Just! Salmo Hornet, culori vii, face, cu adevarat, ravagii. Am avut o partida la clean, combinata cu biban, in care, la peste treizeci de lansari, au fost tot atatea capturi. I'am eliberat, ca prea erau sinucigasi, si nici nu erau cu totii prea mari, dar voblerul a avut parte de toata atentia.Catalin M. scrie:nu cred ca poti cataloga chinezisme un salmo hornet care daca stii cum sa-l joci cam face ravagii....la fel si cu un jaxon sau un strike pro
-
- senior
Citeste toata fraza si pe urma da verdictul....era vorba de voblere Cozma si pretul lor (se gasesc si la 8-9 lei), nicidecum Salmo Hornet, care costa dublu...sa nu mai zic de un RapalaCatalin M. scrie:nu cred ca poti cataloga chinezisme un salmo hornet care daca stii cum sa-l joci cam face ravagii....la fel si cu un jaxon sau un strike pro
-
- senior
Cum adica cum merg? La ce te referi? La adancime, la vibratie?
Cozma sunt floating (sunt si sinking, din alea mai vechi, dar nu se mai gasesc), si bat destul de marunt, in comparatie cu Hornet. Sunt cateva culori consacrate, castigatoare in majoritatea partidelor.
Inca ceva - majoritatea celor care spun ca nu merg bine fac o greseala imensa - din comoditate, leaga naluca de fir prin intermediul unei agrafe, fapt ce duce la dezechilibrarea voblerului. Pe ambalajul voblerului e figurat un nod, e bine de legat astfel. Eu, pana acum, numai probleme de genul asta am avut. In momentul in care renuntam la agrafe sau snapuri, treaba era ok.
Parerea mea e ca sunt niste voblere cu raportul calitate/pret excelent.
Cozma sunt floating (sunt si sinking, din alea mai vechi, dar nu se mai gasesc), si bat destul de marunt, in comparatie cu Hornet. Sunt cateva culori consacrate, castigatoare in majoritatea partidelor.
Inca ceva - majoritatea celor care spun ca nu merg bine fac o greseala imensa - din comoditate, leaga naluca de fir prin intermediul unei agrafe, fapt ce duce la dezechilibrarea voblerului. Pe ambalajul voblerului e figurat un nod, e bine de legat astfel. Eu, pana acum, numai probleme de genul asta am avut. In momentul in care renuntam la agrafe sau snapuri, treaba era ok.
Parerea mea e ca sunt niste voblere cu raportul calitate/pret excelent.
Am si primit raspunsul si multumesc. Imi place sa am un control destul de complet al evolutiei unei naluci. Pe o montura fina vibratia nalucii imi permite sa recuperez cu viteza pe care o vreau .marcel gheorghita scrie:Cum adica cum merg? La ce te referi? La , la vibratie?
Cozma sunt floating (sunt si sinking, din alea mai vechi, dar nu se mai gasesc), si bat destul de marunt, in comparatie cu Hornet.
Salut!
Prefer Strike Pro si, mai nou, Salmo + rapala la Clean. Din cauza faptului ca am luat 2 voblere marca Cozma care n-au mers am renuntat a mai face tentative. De la rapala folosesc FT, varianta sinking, mai mult n-am avut.
Spor la treaba si fir intins!
Prefer Strike Pro si, mai nou, Salmo + rapala la Clean. Din cauza faptului ca am luat 2 voblere marca Cozma care n-au mers am renuntat a mai face tentative. De la rapala folosesc FT, varianta sinking, mai mult n-am avut.
Spor la treaba si fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Eu, din contra, de cand Suceava s-a limpezit, am avut rezultate mai bune la culori "naturale" la clean, cum este Hornet-ul SD de 4 cm.mihali scrie:Just! Salmo Hornet, culori vii, face, cu adevarat, ravagii. Am avut o partida la clean, combinata cu biban, in care, la peste treizeci de lansari, au fost tot atatea capturi. I'am eliberat, ca prea erau sinucigasi, si nici nu erau cu totii prea mari, dar voblerul a avut parte de toata atentia.
-
- utilizator nou
Pescuit la clean cu wobler
Salut tuturor pescarilor eu nam mai mult de 16 ani dar am microbul in sange pacat ca nu mai pot merge la pescuit cu tata ca e bolnav cu inima si cu piciorul si merg singur mereu si vream sa imi sugerati cam ce culori ce fel de woblere sunt bune la clean primavara dupa dezghetul apelor. Stiu ca mai e mult pana la primavara dar vreau sa ma interesez din timp si ma scuzati daca am facut ceva gresit sunt nou pe forum
. Va multumesc anticipat!

Re: Pescuit la clean cu wobler
Citeste topic-ul asta, si te vei lamurii,PescaruChel scrie:Salut tuturor pescarilor eu nam mai mult de 16 ani dar am microbul in sange pacat ca nu mai pot merge la pescuit cu tata ca e bolnav cu inima si cu piciorul si merg singur mereu si vream sa imi sugerati cam ce culori ce fel de woblere sunt bune la clean primavara dupa dezghetul apelor. Stiu ca mai e mult pana la primavara dar vreau sa ma interesez din timp si ma scuzati daca am facut ceva gresit sunt nou pe forum. Va multumesc anticipat!
http://www.rapitori.ro/forum/about7824.html
Ce vei gasi si-n topic.:
Voblere. :- Salmo - Tiny si hornet.
Tiny... orice culoare.. OYT,CC,SBT,LB .... pret; 15-21 lei
Hornet... culori: D,GS,HP,T.... 15-21 lei
Incearca si : strike pro baby. de 2,5 cm parca, culorile ti le alegi tu. poti sa incerci culoarea 402, sau 021OB .
Daca ai money, ia-ti si un River 2 sea carabus, scie pe goagal, river2sea carabus si iti arata acolo, are 3.5 cm si 3.8 gr parca...
Mai poti sa incerci si Dorado- alaska si invader... de la alaska e o culoare maro, foarte buna.
Uita-te si pe la goldy vibro max,pe la 12 lei.
Insa pentru mine pe primul loc au fost Tiny si Dorado, ai sa vezi ca tiny-ul e cam mic, insa eu cu ala am prins si clenii mai maricei.(Cu hornet abia ce am inceput sa pescuiesc de 2 luni incoace...)
Insa daca nu ai bani de aruncat pe fereastra, citeste mai mult despre voblere pe gogal si iti faci o idee, care sunt mai folosite. Dar poti sa incepi cu voblerele salmo, pentru mine sunt cele mai bune.
Eu ti-am zis parerea mea.. cred ca ti-am enumerat voblerele cele mai folosite. Insa mai citeste topic-uri si te vei lamurii.
Sper ca ti-am fost de ajutor..
Numa' bine.