pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: pescit la clean pe rauri
[/quote]da mi niste niste nume de microvoblere care crezi ca sunt cele mai bune[/quote]
river2sea/baby, duel aile, strike pro, dorado magic, tiny(nu de salmo), cozma cele noi cu o singura ancora, ieftinelile alea de energo de 2,5 care prind si peste dak bat, daca nu ia patentu...
mie mi-e lene de voblere inca, prefer pinkies cu prastia, un match, un 0,8 0,10... poate sapt viitoare ies si eu cu maimutele. te anunt.
river2sea/baby, duel aile, strike pro, dorado magic, tiny(nu de salmo), cozma cele noi cu o singura ancora, ieftinelile alea de energo de 2,5 care prind si peste dak bat, daca nu ia patentu...
mie mi-e lene de voblere inca, prefer pinkies cu prastia, un match, un 0,8 0,10... poate sapt viitoare ies si eu cu maimutele. te anunt.
ia prins un nene mai batran cu cristacu a pus un pic de turtoi in el si la last c am vreo 15 minute si a scos c am multi si mici i am cerut si eu trei asta se intampla pe mures unde se varsa apa din termocentrala (e apa calda mai tot timpul acolo)ilie scrie:@Caulea
Am inteles ca acum doua zile ai luat vreo trei avati la pestisor,deci cleanul nu ar trebui sa fie o problema.Apropo,unde ai gasit pestisori acum?Ziceai ca in mal?
da mi niste niste nume de microvoblere care crezi ca sunt cele mai bune[/quote]fratelecelmic scrie:
mie mi-e lene de voblere inca, prefer pinkies cu prastia, un match, un 0,8 0,10... poate sapt viitoare ies si eu cu maimutele. te anunt.[/quote] ar fii frumos daca daca ati veni pe aici
- Hentzone
- utilizator constant
Hai maine la Mintia la termocentrala (apa calda) k merg si io si cine stie cum se mai baga un clenutz... anul trecut pe vremea asta am luat vreo 2 la salmo minnow de 5cm... dar mai repede cred k s-ar lua stiuca sau salau la gume...
Go fishing, what else...
as veni dar sunt streat sambata la pescuit ai vazut cati sunt si cei mai multi sunt plutasHentzone scrie:Hai maine la Mintia la termocentrala (apa calda) k merg si io si cine stie cum se mai baga un clenutz... anul trecut pe vremea asta am luat vreo 2 la salmo minnow de 5cm... dar mai repede cred k s-ar lua stiuca sau salau la gume...
eu merg mAI DES DE LUNI PANA VINERI CA NU SUNT CHIAR ATATI DAR LUNI LUCRI ?? NU POTI VENI LUNI MARTI ,,, MIERCURI ,JOIHentzone scrie:Hai maine la Mintia la termocentrala (apa calda) k merg si io si cine stie cum se mai baga un clenutz... anul trecut pe vremea asta am luat vreo 2 la salmo minnow de 5cm... dar mai repede cred k s-ar lua stiuca sau salau la gume...
EU AM FOST AZI PE STREI DAR NIMIC NU A MISCAT IN PLUS ERAU PESCARII DE SCOBAR SI PE TOTI I AM INTREBAT DACA AU LUAT CEVA NIMENI NIMIC!!!Hentzone scrie:Hai maine la Mintia la termocentrala (apa calda) k merg si io si cine stie cum se mai baga un clenutz... anul trecut pe vremea asta am luat vreo 2 la salmo minnow de 5cm... dar mai repede cred k s-ar lua stiuca sau salau la gume...