pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
azi am iesit la barajul de la Gilau,rezultat zero,nici macar o trasatura,am incercat apoi pe canal vis a vis de piata auto,aceeasi treaba,pe cursul vechi al somesului la fel,macar am luat o gura de aer si am avut ocazia sa vad o duzina de ATV-isti facand festival prin noroiul de pe malurile Somesului.Ramane speranta pt o viitoare partida 

dar cu ce ai dat?
dar ce momeli ai folosit ?? ai dat cu voblere si twistere?? azi pe la 3 dimineata plec si eu la canal la mintia la apa calda ca am auzit ca se iara iarasi salau pa!gelupescar scrie:azi am iesit la barajul de la Gilau,rezultat zero,nici macar o trasatura,am incercat apoi pe canal vis a vis de piata auto,aceeasi treaba,pe cursul vechi al somesului la fel,macar am luat o gura de aer si am avut ocazia sa vad o duzina de ATV-isti facand festival prin noroiul de pe malurile Somesului.Ramane speranta pt o viitoare partida
-
- utilizator nou
Re: pescit la clean pe rauri
la lingurita?
,,,,,mai bene incerci ceva voblere micro...culori naturale:)[/quote]
am vazut doua voblerase de la Salmo: hornet de 3,5cm RCW floating si 3,5 cm SCW sinking.
ce parere aveti, pt apele reci de primavara...
sau mai bine un H2S verzui fluo/trout/GT?

am vazut doua voblerase de la Salmo: hornet de 3,5cm RCW floating si 3,5 cm SCW sinking.
ce parere aveti, pt apele reci de primavara...
sau mai bine un H2S verzui fluo/trout/GT?
-
- utilizator nou
-
- junior
dar domnule
dar domnule veteran onesti asta imi place mie fiecare cu ce l reprezinta nu?? e interzis?? nu? stiamcristian gafincu scrie:Chiar nu a folosit nimeni in perioada asta rece voblerase de la Salmo![]()
![]()
...