Pescuit in pastravarie

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 11 Sep 2007, 18:32

costica_fishing scrie: Zii ca trage mai bine in zilele lucratoare. :D
Asta e evident ! :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 11 Sep 2007, 19:28

mihaimircea scrie:Deci m-am scos. Poate prind si o prima cu ocazia asta

Leba, Andrei-Ovidiu: co horneturi (sau altceva dimensiuni mici) sau ati dati si cu peste 7cm?
Mircea...eu la pastrav dau cu linguri de la BerTi(Taifun, Mogo, Clyo) cu voblere(Rapala CD 3 T sau RT, Rapala Mini Fat Rap; Yo-Zuri Hardcore de 5 cm; Salmo Hornet de 2,5 cm si 3,5 cm - T, D, GS, YD) si rotative(Mepps nr. 00, nr. 1, nr. 2, Blue Fox si D.A.M.)...o paleta larga de naluci...dar n-am pescuit in schimb intr-o pastravarie, dar am trecut prin mai multe :D ...crede-ma ca o ia la orice in bazine amenajate unde sunt mii de exemplare.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 11 Sep 2007, 19:46

costica_fishing scrie:uite asa ne prostituam! :lol:

Macar injura-l, da-i suturi, pune-l sa plateasca berea, .... ceva, ca asa se face intre pescarii de rapitori! :twisted:

Macar chiuliti si voi de la servici pe tema asta? :idea:
Zii ca trage mai bine in zilele lucratoare. :D
cunostinta respectiva este de fapt o cunostinta a sefului si incercand sa-l trag de limba pe acesta din urma se da urmtorul update :)

Update: se pare ca este la Albota, se pare ca vom merge mai multi colegi, in mijlocul saptamanii (ceva gen miercuri-duminica), bere nu ca sefu nu consuma decat jack si din ala e de obicei garla.

Doar Ceasca mai vana in conditii din asta :)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Sep 2007, 21:41

aaaaa.... e clar... inseamna ca va duceti la magazin, raionul peste.... cu autoservire....:lol:
cunosc bine Albota, ... in privinta pescuitului, eu zic ca o sa va plictisiti atatea zile,... aveti insa destule alte optiuni acolo,...
oricum eu nu mi-as face probleme ca nu trage,...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Sep 2007, 06:25

mihaimircea scrie:Deci m-am scos. Poate prind si o prima cu ocazia asta

Leba, Andrei-Ovidiu: co horneturi (sau altceva dimensiuni mici) sau ati dati si cu peste 7cm?

tata, nu pricepi ca aia micii dau in orice? p-alea mici nu le mai enumar(aproape orice model de Cozma, Salmo, Rapala, Down) iar dintre alea mari, ca idee, imi amintesc de: Rapala HJ 8 diverse patternuri, Tail Dancer 7, JSR 5 si 7, CD7, Salmo Minnow 7, Hornet de 6, etc.
eu zic sa nu-ti faci griji de naluci. un singur lucru, daca vrei spectacol ia un echipament de fly cu tine si n-ai sa regreti. :wink:
mihaimircea scrie:Update: se pare ca este la Albota, se pare ca vom merge mai multi colegi, in mijlocul saptamanii (ceva gen miercuri-duminica), bere nu ca sefu nu consuma decat jack si din ala e de obicei garla.
ti-ai dreacu de oligarhi, care sunteti :D

@andrei-ovidiu
da, nene, este un loc superb intr-adevar dar si preturile sunt pe masura. Imi amintesc ca am vrut sa ma cazez si m-am sucit repede. :)
in schimb nu pot uita dihaniile de pe sub poduri...moaaaama ce ma mancau nalucile sa dau dupa ei. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Sep 2007, 06:34

intr-adevar leba preturile sunt pe masura la Albota dar merita sa stai macar o noapte acolo zic eu...o investitie mare acolo in tot ce-nseamna Albota...pastravarie, calarie, biciclete, ATV-uri, excursii in zona, vanatori organizate...totul e aranjat si organizat f. f. bine...un loc de o frumusete cum rar ti-e dat sa vezi totul fiind lucrat acolo din lemn nefasonat...f. rustic si cu multa imaginatie...

pastravii din bazinul cu terasa(de la 2 kile in sus pana pe la 4 bucata) tenteaza pe oricine...din pacate nu te lasa, macar pt. un drill cu o bucata din aia asa de control... :D

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 12 Sep 2007, 07:18

Eu zic sa inchei discutia cu niste laude la adresa sefului ca daca prinde peste si da de gustul pescuitului sigur il vad pe forum pe aici si nu vrei sa citeasca ce ai scris... :lol: :lol: :lol:
Bla bla bla, bla bla bla

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Sep 2007, 09:49

am incercat si eu asa ceva in Italia, intr-un bazin cu curcubei. Cel mai bine am prins la Salmo Tiny, culoare negru cu dungi galbene. Rotativele doar le urmareau dar nu atacau. Apa era cristal, iar pastravii nu erau inghesuiti, pot spune chiar ca erau destul de putini.
Cu Tiny, recuperat cu accelerari si incetiniri a fost spectacol. Mi-au distrus ancorele, trebuie sa le schimb. A fost distractie, ce mai. Lumanari dupa lumanari. Unul chiar l-am adus la mal doar din lumanari, ultima mai ca a facut-o pe mal :lol:
Si e foarte fain sa vezi pastravul ca urmareste naluca iar tu incerci sa-l provoci s-o atace imprimandu-i diferite miscari.
Iti recomand acelasi vobler, sau Hornet-uri de 2,5 cm.
Cu voblere si linguri mari, parerea mea e ca n-ai ce cauta. Pastravii respectivi nu-s obisnuiti sa manance pestisori. Ataca voblerul mai mult din curiozitate cred eu, sau poate ca le seamana cu vre-o ganganie(Tiny de care iti ziceam seamana bine si cu albinele, bondarii, etc.)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Sep 2007, 10:10

In acvariu la Metro oare ce naluci se preteaza?
Eu vreau sa incerc la uscata, ca am vazut ca muscareau.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 12 Sep 2007, 10:22

in pastravarie nu e mare scofala sa prinzi... bagate primadata mina , sa vezi ca intro secunda pe fiecare deget o sa ai un pastrav (asta am incercat si eu) cu pescuitu ''''''' cred ca merge si fara bat, daca legi un tipet de 10cm pe un deget pe celalalt capat o musca sau un carlig macar.....

Scrie răspuns