Asta e evident !costica_fishing scrie: Zii ca trage mai bine in zilele lucratoare.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mircea...eu la pastrav dau cu linguri de la BerTi(Taifun, Mogo, Clyo) cu voblere(Rapala CD 3 T sau RT, Rapala Mini Fat Rap; Yo-Zuri Hardcore de 5 cm; Salmo Hornet de 2,5 cm si 3,5 cm - T, D, GS, YD) si rotative(Mepps nr. 00, nr. 1, nr. 2, Blue Fox si D.A.M.)...o paleta larga de naluci...dar n-am pescuit in schimb intr-o pastravarie, dar am trecut prin mai multemihaimircea scrie:Deci m-am scos. Poate prind si o prima cu ocazia asta
Leba, Andrei-Ovidiu: co horneturi (sau altceva dimensiuni mici) sau ati dati si cu peste 7cm?
cunostinta respectiva este de fapt o cunostinta a sefului si incercand sa-l trag de limba pe acesta din urma se da urmtorul updatecostica_fishing scrie:uite asa ne prostituam!![]()
Macar injura-l, da-i suturi, pune-l sa plateasca berea, .... ceva, ca asa se face intre pescarii de rapitori!![]()
Macar chiuliti si voi de la servici pe tema asta?![]()
Zii ca trage mai bine in zilele lucratoare.
mihaimircea scrie:Deci m-am scos. Poate prind si o prima cu ocazia asta
Leba, Andrei-Ovidiu: co horneturi (sau altceva dimensiuni mici) sau ati dati si cu peste 7cm?
ti-ai dreacu de oligarhi, care suntetimihaimircea scrie:Update: se pare ca este la Albota, se pare ca vom merge mai multi colegi, in mijlocul saptamanii (ceva gen miercuri-duminica), bere nu ca sefu nu consuma decat jack si din ala e de obicei garla.