Pescuit - Baitcasting

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 04 Oct 2007, 22:42

Dragos Cretu scrie:Evo IX (2006) cu motorizare de Australia (312 CP in loc de 286 pt Europa), l-am luat pe alta filiera, am umblat un pic la el :twisted: si am 500 cai la roata acu`
ma scuzi ca te intreb da` la ce ai umblat de a ajuns asa cu una cu 2 la 500 de cai??

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 05 Oct 2007, 09:44

Dragos Cretu scrie:
Jedi scrie:Apropos,ce fire utilizati pt baitcasting?Anul asta am inceput cu Stren Original de 8 lbs culoare Hi-vis gold.Foarte moale si fara memorie.Mi-a placut.Am zis sa maresc diametrul si am luat Berkley Big Game de 10 lbs.E ok .Am incercat si textil mai gros dar se reduce distanta de aruncare.
Eu prefer firele mai batoase, reduc nr. perucilor si dk se fac sunt mai usor de desfacut, pe Curado am Stroft nr. 6 galben fluo si pe Advantage am Ripcord de 12 lbs. Sunt de parere ca Stroftu` e cel mai bun fir cu care am dat vreodata, cat despre Berkley, nici nu mai vreau sa aud de ei, nu mai fac ce faceau inainte, s-au prostit de tot.
incercati spiderwire super mono xxx.... are de toate...

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 09 Oct 2007, 18:17

sprosalmorapala scrie:
Dragos Cretu scrie:Evo IX (2006) cu motorizare de Australia (312 CP in loc de 286 pt Europa), l-am luat pe alta filiera, am umblat un pic la el :twisted: si am 500 cai la roata acu`
ma scuzi ca te intreb da` la ce ai umblat de a ajuns asa cu una cu 2 la 500 de cai??
Un pic era o exprimare generica...., TOT, evacuare(Invidia), admisie(Injen), electronica (l-am prins pe japonez in Romania la CNR ca altfel nu o lasam pe mana nimanui), alimentare(pompa de benzina, sistem de alimentare, tubulatura racing, , aprindere, ambreiaj(dublu ambreiaj ceramic racing),...doar la turbo n-am umblat, i-am pus blow-off valve si NOS pe evacuare care imi mai da 70 cai la apasare. Ah si cu evacuarea am mai schimbat si radiatorul, am pus de aluminiu ca manifoldu` topea tot.

O dau aku ca tre` sa-mi iau masina de familie :roll:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Oct 2007, 18:08

Gata, i-am dat de cap cu VBS`u la Curado, merge struna, nu-mi vine sa cred ce distante lansez cu voblere de 7 g, fooooaaaaaaarte tare!!!!!!!!!!

Onesti - mersi pt. ideea cu Curado

Cristi E - mersi pt sfaturi

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 15 Oct 2007, 17:20

Am gasit un deal foarte bun cu shipping-ul (internatzional) inclus:

http://reelfishingdeals.com/shop/produc ... ucts_id=29

Daca nu sunt indiscret, as fi curios cam cu cat se cumpara un Curado prin Romania?

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 15 Oct 2007, 18:23

onesti scrie:Daca nu sunt indiscret, as fi curios cam cu cat se cumpara un Curado prin Romania?
eu prin magazine nu am vazut curado d,mai bine zis nu am vazut nimic de baitcasting prin Sibiu,poate prin Buc.sa fie nu stiu ce sa zic.
singura metoda e comanda de afara la care adaugi taxele.
oricum pretzurile din linkul tau sunt f.bune,nu numai la curado d.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 19 Oct 2007, 16:38

onesti scrie:Am gasit un deal foarte bun cu shipping-ul (internatzional) inclus:

http://reelfishingdeals.com/shop/produc ... ucts_id=29

Daca nu sunt indiscret, as fi curios cam cu cat se cumpara un Curado prin Romania?
La Aquamania in Bucuresti, CU101D - 630 RON, CU201DHSV - 800 RON, eu l-am luat pe alta filiera si m-a ajuns cam 550 RON.

Intr-adevar treaba cu freeshipping-ul e mishto, preturile sunt cam la fel cu Cabelas si BassPro.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 19 Oct 2007, 18:17

Dragos Cretu scrie: La Aquamania in Bucuresti, CU101D - 630 RON, CU201DHSV - 800 RON, eu l-am luat pe alta filiera si m-a ajuns cam 550 RON.
Intr-adevar treaba cu freeshipping-ul e mishto, preturile sunt cam la fel cu Cabelas si BassPro.
Baietzii cam exagereaza cu pretzurile, cel putzin cat exista si alternative gen EBay.
Pana acum solutzia din linkul meu de mai sus mi se pare cea mai rentabila din ce-am gasit pe piatza / net. Cabelas si BassPro sunt mai scumpi chiar daca nu consideram si shippingul si nu tot timpul serviciile lor sunt cele mai bune.

Dragos - ce fir ai pus pe Curado (brand si marime), te rog?

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 19 Oct 2007, 19:14

Si cand te gandesti ca la Captain Hook e un Prodigy, model vechi, la 600 RON, cei de la Aquamania sunt finuti :lol:

Pe Curado am Stroft nr. 6 (echivalent 12 lbs) galben fluo, cel mai bun fir cu care am dat, foarte rezistent la abraziune si nu i se duce culoarea

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 19 Oct 2007, 21:58

:shock: deci ai cumparat curado-ul sau l-ai primit cadou?????? :shock:
Fire zmucite!

Scrie răspuns