Pastravi in plina vara...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Ian 2006, 14:02

MeHigh scrie:Mihaimircea, nu shtiu codul, dar e un CD5 sidefiu pe burta cu model verde shi maro pe spate... daca il vezi recunoshti imediat boishteanul.
Adi, am folosit un fir de 0.18 shi am avut o singura ruptura... shi aceea din cauza ca eram dimineatza devreme inca 50% dormind cu frana reglata de-a pixu'. Daca ai de gand sa vi, nu e nici o problema pt mine sa te duc la apa!
Fir intins shi merci pt cuvintele frumoase!
Cred ca este Olive Green Muddler (OGMD) - exac pe asta il aveam in minte dar vroiam sa ma asigur.

http://www.franksgreatoutdoors.com/prod ... 1-OGMD.htm
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Ian 2006, 14:51

Mihai...ne-ai ucis pe toti.
Nu stiu cand si daca vom mai avea asa partide pe la noi.
Felicitari pt. capturi, intr-adevar sunt super pestii din foto! si povestioara e faina!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

littlefish
junior
junior

Mammmmmaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mesaj de littlefish » 31 Ian 2006, 14:29

Asa da! Sa te tot duci la pescuit!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 19 Feb 2006, 10:40

Mda... am unghia in gat si mai are putin si iese pe partea cealalta :D . Se mai prinde si pe la noi pastrav, dar nu cu o asa mare densitate de pesti si marimi, asta e clar.

Sper sa ma pot bucura si eu in Canada de cati mai multi bassi, stiuci si waleye. :roll: !

Alex Chiorean
junior
junior

Mesaj de Alex Chiorean » 21 Feb 2006, 09:34

Minunati pesti... avand in vedere ca pastravul e pestele meu preferat... te invidiez. Oare cand si la noi asa mari si multi? Mari ar mai fi pe Oasa, Vidra... dar nu in asa numar...

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 21 Feb 2006, 09:54

Superbi pastravi... cu putina responsabilitate si disponibilitate, la potentialul turistic al tarii putem si noi cindva sa punem asemenea poze cu specificatia ca au fost prinsi, fotografiati si eliberati pastravi pe apele noastre. Sunt prea optimist?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Feb 2006, 10:24

mult prea optimist... din pacate :cry:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Feb 2006, 11:38

Prea optimist, da. Nu avem ape care sa poata tine asa pesti. Nu e suficient sa fie apa bine pazita si populata. E nevoie de hrana naturala, de un anumit mediu. Daca nu au hrana suficienta mor de batranete fara sa ajunga la kil. Raurile noastre sunt cam toate rupte de baraje.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Mar 2006, 19:20

:cry: :cry: :cry: chiar ca-mi vine sa plang! dar aveti dreptate prea optimist din pacate. pe 2005 am batut la greu Vidra si n-am vazut decat la 2 hunedoreni 2 pastravi peste 2 kg, si cam 2,5 kg. Berti a mai prins mari si Aurel Onut, precum si Sofonea Mihai( 4,1 kg, dar cred ca a fost pe 2004), dar nu cred ca a fost vreunul peste 3 kg. maxim. eu n-am prins mai mare de 1 kg, dar frecventi cei de 300-700 gr.

asta e! strangem din dinti si mergem mai departe! sa zicem ca noi pescarii sportivi ne facem datoria, dar nu si-o fac altii :evil:

va doresc ape mai bune, dar mai ales oameni mai buni, asa cum imi doresc si mie dealtfel! :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Mar 2006, 10:14

Din cate stiu Profesoru l-a prins pe ala de 4 chile pe Oasa.
io cred ca este imposibil ca Vidra sa nu tina pastravi mai mari decat ce ai vazut ( auzit ) ca s-a prins .
E foarte multa apa insa :D , o gramada de grataragii cu 20 de betze cu rame si baboi ......probabil pastravul mare trebuie cautat cu barca si pescuit altfel .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns