pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
guss
- junior

de pe xxx am cumparat eu
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
-
tux
- veteran

Eu am luat TM de la
xxx.ro, dar nu am apucat sa le testez.
-
guss
- junior

Parerea mea este sa nu te chinuiii prea tare cu TM, incearca la shaduri intre 3 cm si 7cm cu un jig pana in 10 gr, cand apa este limpede foloseste culori cat mai naturale (rosioara, sui, etc) iar cand este mai tulbure culori cat mai deschise(nuante de ab).
Stima.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
-
guss
- junior

De cumparat TM vad ca se cumpara dar aici in tara a facut cine ceva cu el ?? S-a prins ceva la TM ??? Inafara de pescari bineinteles.

"" DA-M PLACE ""
-
aditud
- senior

guss scrie:De cumparat TM vad ca se cumpara dar aici in tara a facut cine ceva cu el ?? S-a prins ceva la TM ??? Inafara de pescari bineinteles.

Eu nu inteleg ce ar fi diferit intre pastravii din tara sau de aiurea... TM a confirmat inca o data azi

. Fost pe rau cu un pescar versat, care a incercat orice, de la vobler la power-bait. Nimic. Pe cand subsemnatul, la TM, am luat cateva bucati.
Niste poze de asta-vara: