novice-clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
despre lanseta,pot sa-ti spun ca am cumparat doua bucati pentru clean,prima:actiune 2-10grame,cea de-a doua:3-15grame!!dupa ceva timp nu am mai suportat nici una si am dat cu o veche telescopica"silstar"5-15grame si lungime2.10m,nu-ti trebuie musai un bat de fite sa poti arunca naluci de gramaj mic,restul depinde de inspiratia si priceperea fiecaruia!
Daiwa Spinmatic UL (0.7g-7g). Am incercat-o azi la clean si nu m-a dezamagit. Arunca un wobbler de 2g ca pe glont. Asta da lanseta de clean. Am echipat-o cu mulineta Daiwa Spinmatic Z (UL), se potrivesc ca si cum ar fi fost facute una pentru alta 
A propos de rezistenta: se plangea cineva mai demult ca Spinmatic-ul e prea subtire. E adevarat ca e, dar asta-i numai un avantaj: impreuna cu mulineta e aproape imponderabila. In rest, am agatat-o azi de cativa arini si am tras de ea de cateva ori, asa, la nervi. Nu numai ca mi-a fost clar ca e greu de rupt, dar nici nu se-ndoaie ca macaroana; e fidela catalogarii de Fast.

A propos de rezistenta: se plangea cineva mai demult ca Spinmatic-ul e prea subtire. E adevarat ca e, dar asta-i numai un avantaj: impreuna cu mulineta e aproape imponderabila. In rest, am agatat-o azi de cativa arini si am tras de ea de cateva ori, asa, la nervi. Nu numai ca mi-a fost clar ca e greu de rupt, dar nici nu se-ndoaie ca macaroana; e fidela catalogarii de Fast.
clean
Am citit aici pe forum ca la clean merge si mamaliga,viermi....
Eu am stat cu ele in apa o jumate de zi si nimic....pana nu mi-a venit ideea sa prind pestisori mici cu plasa.
Cum se prinde acest rapitor la mamaliga si viermi? cum se face montura?

Cum se prinde acest rapitor la mamaliga si viermi? cum se face montura?
- pescardeclean
- utilizator constant
primavara, cel mai intalnit in ape este pestisorul mic! ceea ce inseamna ca este cel mai bun la pescuit fiindca pestele este obisnuit cu el
Inca o treaba este ca are nevoie de hrana consistenta sa-si revina dupa depunerea icrelor, iar cea mai bogata in proteine este carnea!
tu daca ai lucra la perpetuarea speciei toata ziua, ce ai prefera sa maninci seara? iarba sau o friptura?

Inca o treaba este ca are nevoie de hrana consistenta sa-si revina dupa depunerea icrelor, iar cea mai bogata in proteine este carnea!
tu daca ai lucra la perpetuarea speciei toata ziua, ce ai prefera sa maninci seara? iarba sau o friptura?

- hegedusalin
- veteran
-
- veteran
Re: clean
Daca bagai o rotativa mica de 00 sau 0 sa vezi cate atacuri aveai!newwen scrie:Am inteles.Dar de ce nu prindeam eu la mamaliga, porumb si paine nimic?oare vroia numa peste atunci?ca numa asa am prins