novice-clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 22 Mai 2009, 19:07

despre lanseta,pot sa-ti spun ca am cumparat doua bucati pentru clean,prima:actiune 2-10grame,cea de-a doua:3-15grame!!dupa ceva timp nu am mai suportat nici una si am dat cu o veche telescopica"silstar"5-15grame si lungime2.10m,nu-ti trebuie musai un bat de fite sa poti arunca naluci de gramaj mic,restul depinde de inspiratia si priceperea fiecaruia!

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 07 Iun 2009, 18:56

Daiwa Spinmatic UL (0.7g-7g). Am incercat-o azi la clean si nu m-a dezamagit. Arunca un wobbler de 2g ca pe glont. Asta da lanseta de clean. Am echipat-o cu mulineta Daiwa Spinmatic Z (UL), se potrivesc ca si cum ar fi fost facute una pentru alta :wink:
A propos de rezistenta: se plangea cineva mai demult ca Spinmatic-ul e prea subtire. E adevarat ca e, dar asta-i numai un avantaj: impreuna cu mulineta e aproape imponderabila. In rest, am agatat-o azi de cativa arini si am tras de ea de cateva ori, asa, la nervi. Nu numai ca mi-a fost clar ca e greu de rupt, dar nici nu se-ndoaie ca macaroana; e fidela catalogarii de Fast.

newwen
junior
junior

clean

Mesaj de newwen » 09 Iun 2009, 09:38

Am citit aici pe forum ca la clean merge si mamaliga,viermi.... :?: :idea: Eu am stat cu ele in apa o jumate de zi si nimic....pana nu mi-a venit ideea sa prind pestisori mici cu plasa.
Cum se prinde acest rapitor la mamaliga si viermi? cum se face montura?

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 09 Iun 2009, 09:46

Cleanul nu este rapitor...ci omnivor. Se prinde bine si la mamaliga,porumb,cus-cus, fructe de sezon (cirese, visine, mure, smeura, corcoduse), paine, rame, viermi si multe alte insecte. Nu iti trebuie vreo montura speciala...trebuie doar ca, cleanul sa fie flamand si prin zona.

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 09 Iun 2009, 10:07

in plina prohibitie pe somes in cluj pensionarii rup clenii la duda neagra,la lista de momeli data mai sus adaug si lipitorile sau coropisnitele,montura dupa cum s-a zis nu tre sa fie una speciala numa nu da cu fire 0.40 fii fin.

newwen
junior
junior

clean

Mesaj de newwen » 09 Iun 2009, 10:09

Am inteles.Dar de ce nu prindeam eu la mamaliga, porumb si paine nimic?oare vroia numa peste atunci?ca numa asa am prins

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 09 Iun 2009, 10:30

primavara, cel mai intalnit in ape este pestisorul mic! ceea ce inseamna ca este cel mai bun la pescuit fiindca pestele este obisnuit cu el
Inca o treaba este ca are nevoie de hrana consistenta sa-si revina dupa depunerea icrelor, iar cea mai bogata in proteine este carnea!
tu daca ai lucra la perpetuarea speciei toata ziua, ce ai prefera sa maninci seara? iarba sau o friptura? :D :D :D

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 09 Iun 2009, 15:55

incearca sa recuperezi mamaliga in dinti de fierastrau si s-ar putea sa prinzi si salau :twisted: :twisted: Hai sa nu le amestecam acuma astea cu mamaligile aici la spinning. Merge, nu merge da sa fie in topicu potrivit.

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 09 Iun 2009, 16:04

he he!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: clean

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Iun 2009, 22:35

newwen scrie:Am inteles.Dar de ce nu prindeam eu la mamaliga, porumb si paine nimic?oare vroia numa peste atunci?ca numa asa am prins
Daca bagai o rotativa mica de 00 sau 0 sa vezi cate atacuri aveai!

Scrie răspuns