pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
tudor
- Moderator

-
-
Gerula
- veteran

tiebie scrie:
Plec spre casa peste o juma' de ora , cred ca voi devia o tzara traseul si ma voi opri pt. o ora doua la lac...
Unde?

-
tiebie
- junior

Michael scrie:tiebie scrie:
I-am scris si lui Tudor mai 'nainte, acum vreo 3 saptamani am prins una de un metru, la Salmo pike . Sa vad ce-o fi azi, ma duc acuma !?
ciao
Fire intinse
numai lui Tudor i-ai scris?atunci de ce am citit si noi?

Ha ha ha ha ha ha ! Buna !!
-
tiebie
- junior

Gerula scrie:tiebie scrie:
Plec spre casa peste o juma' de ora , cred ca voi devia o tzara traseul si ma voi opri pt. o ora doua la lac...
Unde?

Pe malul apei , bineinteles ! La vreo 20 cm distanta... sau adancime ca atat permit cizmele din portbagaj .
fir intins !!
Ah ! am luat un strapi amarat si o marla la 4-5 m adancime, cu twister galben -15 cm . atat .
O seara faina !
-
Gerula
- veteran

tiebie scrie:
Pe malul apei , bineinteles ! La vreo 20 cm distanta... sau adancime ca atat permit cizmele din portbagaj .
Buna asta

. Totusi nu vrei sa-mi spui si mie despre ce balta e vorba?

-
tiebie
- junior

Gerula scrie:tiebie scrie:
Buna asta

. Totusi nu vrei sa-mi spui si mie despre ce balta e vorba?

Salut !
Traiesc in Germania de 16 ani . Lacul unde pescuiesc are 73 ha . Zona e in sud, la granita cu Austria si Elvetia, aprox. 200 Km la sud de Stuttgart .
Nu am prins mare lucru azi , doar un strapi si o marlita ...dar ...speranta moare ultima ! Am sa-i mai zgandar pe dintosi zilele astea . Pe 30 se inchide pescuitul acolo , voi merge la stiuca intr-un port de Yahturi, la lacul Constance ( face granita intre cele trei tari )
Seara placuta !
Tibi D.
-
Mugurstefan
- veteran

zvic scrie:Si eu am avut rezultate bune la Salmo Pike si Perch, de asemenea am avut rezultate la voblere in culoarea Red Head.
Si pentru mine e o enigma cum RH sau CLN de la Salmo sunt culori prinzatoare , dar in anumite situatii sunt prinzatoare si nu stiu ce sa mai adaug aici.
Am o intrebare pentru tine, la care astept sa-mi raspunzi intrucat nu e secret de stat ,: ai prins si in ultimele saptamani la Salmo PIKE?
Am prins si eu dar ultimele 3 dati am insistat si n-a vrut deloc si pace!Si vreau sa trag o concluzie.
Si alta ar fi la Xzone-ul ala ai mai dat? daca da , cu ce rezultate?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
zvic
- veteran

Anul asta nu am iesit decat de 2 ori la stiuca, pe balta, dar nu a mers deloc la artificiale unde am fost, numai la viu s-au prin vreo 3 stiuci. Cu Pike floating de 12 cm am prins pe Somes anul trecut, cu perch tot pe somes. Chestia cu red head am patit-o pe raul Lapus.
La x-zone ala alb, fat cu bile am luat clean pe somes acum vreo luna. Tot lansat in bulboane si sub maluri. Acum vreo 2 saptamani, tot pe Somes, nu mergea la nimic si am pus un x-zone rattle roz si am avut niste atacuri de clean foarte violente. Nu stiu de ce dar numai la ala a mers.
-
fisherman
- veteran

poate ca-l enerva voblerul ala!

-
zvic
- veteran

Azi am fost la stiuca pe balta, am stat cateva ore si nu am luat nimic. Am incercat si salmo pike si perch si multe altele, linguri, shaduri si nu am avut nici macar un atac. S-a prins cat am fost eu acolo o stiuca de vreo 3-4kg (am vazut-o de la distanta doar) la pestisor. Balta era destul de aglomerata si nu am reusit sa pescuiesc decat in cateva locuri si dupa cateva ore am renuntat si am plecat pe Somes. Din pacate nici pe Somes nu am avut mai multa bafta - nu am prins nimic.
Numai bine !