pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

what man ?
ai luat ceva captura serioasa in weekwnd?.........

be smart be silent be deadly.....
-
MAREAN
- junior

@ vanatoruldepesti
Nu trimite oamenii aiurea la magazin. Ultimele voblere MP le-a cumparat ala cu Dacia galbena de la Calimanesti. Abia am mai prins si eu doua. Cred ca miercuri sau joi mai vin altele.
-
vanatoruldepesti
- veteran

Marine, cand le-am vazut eu la magazin (la Iulica si nu la tine!) kre k erau vreo 50 si a spus M.Popa ca aduce in fiecare saptamana. Am observat ca tu nu mai ai in magazin, dar daca intreba cineva la tine de ele il indreptai tu 2m mai incolo, la Julius. Sau nu?!?
Apropos, voblerul de avat cu albastru pe el trebuia sa fie al meu, dar l-ai inhatat tu...

-
MariusC
- senior

Am luat de curand avat in delta la Mepps Lussox nr.3, Mepps Comet nr.5 si shad alb de 8 cm.
Nu stiu daca e uzual sau nu, dar am zis sa va spun si voua.
-
RYOBI
- veteran

am avut zilele trecute o experienta interesanta pe care m-am gandit sa v-o povestesc.la o prtida de pescuit am gasit pe malul apei o oscilanta vopsita alba si fiindca am fost curios sa vad ce poate am incercat-o din pacate mergea ceva de genul bocancul lui bunicul tras de sfoara,am zis dau de cateva ori si asa ca nu am nimic de pierdut,cu cateva zile am vazut pescari autohtoni care toti pescuiau cu oscilante albe,culmea dupa a treia lansare a venit primul avat cam la kil iar apoi inca patru cam intr-o ora,nu prea mari cam 1kg -1,5kg.pe locu respectiv am incercat cam tot ce aveam in trusa voblere,oscilante berti,rotative meps etc si ninik totusi intrebarea care mi-o pun e ce aveau avati cu oscilanta asta mergea prin apa mai degraba ca o rotativa dar foarte eretic si neregulat eu nu m-as fi gandit ca as putea prinde cu ea niciodata,dar pesti nu gandeau ca mine....deci.....

-
noname
- veteran

-
era un tac ? astea merg bine la avat.
-
RYOBI
- veteran

nu inteleg ce vrei sa zici fi te rog mai explicit
-
noname
- veteran

-
era o oscilanta care seamana cu partea lata a unei linguri (de mancat-de bucatarie) cu doua gauri in ea si cu o ancora ? asta evolueaza ceva intre rotativa si oscilanta se si invarte dar mai are si niste miscari oscilatorii. este o arma buna la avat.
-
pikeman
- veteran

-
gippa scrie:era un tac ? astea merg bine la avat.
nu prea cred ca dai cu un TAC in suvoi...daca era pe balta posibil, totusi tind ssa cred ca era un SILURO - ca o frunza de salcie dar mai grea decat alea de la GIPO, deja ma gandesc sami vopsesc una sa vad daca merge, am ceva argintiu la 20gr si il fac alb, ca doar la twister alb merge, de ce nar tine si la asta

mai vedem