Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Mai sint si zile de acestea....o sa vina si rezultatele, totul e sa crezi in naluca si cea ce faci...experienta o sa isi spuna cuvintul dupa mai multe iesiri...
-
- veteran
Din experienta ultimilor 2 ani, gruburile de 7,5-11 cm sunt cele mai prinzatoare in octombrie-noiembrie. Si am avut surprize foarte placute cu Lunker City Ribster anul acesta.
Pai gherla vine de la n-spe mii de culori. Insista mai mult!
Probabil este si balta de vina,nici baietii din open si master am inteles ca nu au prins prea bine,pacat, si ce balta buna era,acum este plina de plase ... 

Vorbesti de VA?
balta aia si pentru cunoscatori e cu surprize.
Mergi cat de des poti la pescuit si iti gasesti guma prinzatoare.

Mergi cat de des poti la pescuit si iti gasesti guma prinzatoare.
Bingo Ghenadie 

Sa nu mai zic ca s-au plimbat aia toata ziua cu barcile de mare putere pe acolo ... 

Nu te agita... VA inca tine pesti frumosiTiesto scrie:Probabil este si balta de vina,nici baietii din open si master am inteles ca nu au prins prea bine,pacat, si ce balta buna era,acum este plina de plase ...

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crapmaniacul
- veteran
Iexact, de acord cu jupanu Nemernic, guma perfecta nu iexista ca daca iexista, am fi dat toti numa cu aia si prindeam pana seca balta, dar nici fara guma nu mere treaba briciNemernic scrie:Nu te agita... VA inca tine pesti frumosiTiesto scrie:Probabil este si balta de vina,nici baietii din open si master am inteles ca nu au prins prea bine,pacat, si ce balta buna era,acum este plina de plase ......trebuie doar sa-i cauti atunci cand trebuie> guma prinzatoare ?! NU EXISTA ASA CEVA!!!

Baiatul asta a spus tot ce era de spus despre guma prinzatoare!crapmaniacul scrie: Guma aia prinzatoare e Increderea, daca ai guma asta la tine in trusa l-ai dovedit pe peste.
p.s.: hai, basht... pe balta... ca acum acum incep salaii sa sara pe mal si voi pe net

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...