" Vidra tocmai iesea din apa cu pestele pe o lespede cind am aparut io dupa coltu stincii , am aparut deodata unu in fata la altu la mai putin de 3 m . Vidra o lasat pestele si o disparut in apa , io am sarit pe peste Smile
Ieri am vazut una tare , care nu as fi crezut-o nici in ruptu capului , un Zeus Faber prins in apa de 3 m de pe mal Shocked . Ii un peste care prinde , pt. ca acolo sta , la 100-200 m adincime , si nu se plimba mult !"
SF, tu-ti dai seama cata nedreptate din partea ta? Adica merge vidra la pescuit, se chinuie toata ziua sa scoata ceva, si-n final, cand sa se bucure de captura suprema, si sa-si faca si el un trofeu, apare Goliath si-o "scapa" pe vidra de peste...

asta da pescuit sportiv...
Presupun ca nu traiesti in Romania de te intalnesti cu Zeus Faber...excelent peste, by the way. (sau este-n Marea Neagra asa ceva?)
semlecangheorghe, povestea ta cu scafandrul e tare de tot...oricum era mai interesant daca-i dadeati vreo doua-n freza cu toporul, nu de alta, dar v-ati chinuit sa momiti frumos locul, si vine man in black si va distruge ziua..

(plus ca la miros de sange, imediat veneau stiucile si chiar somnul adevarat...va faceati cu niste pesti seriosi)