Minciuni Adevarate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
-
- utilizator constant
O toamna, pe lacul de linistire de la Stanca Costesti.
Seara a venit repede, si s-a lasat intunericul.
Eu cu Nucus dadeam la jig curiosi pana cand musca bibanul (era aproape intuneric).
Nucus cu experienta lui scotea biban aproape la fiecare lansare desi era mai capsat decat mine.
La un moment dat arunca jigul si pac, lanseta incepe sa vibreze, incepe drilul. Dar dril ciudat, firul era tras cand spre apa, cand in sus dar a dracului cu forta si smuncituri.Mulineaza Nucus mulineaza, si scoate pe mal un liliac de toata frumusetea, ud leorca.
Era agatat de aripa si l-am scos eu din jig.
Seara a venit repede, si s-a lasat intunericul.
Eu cu Nucus dadeam la jig curiosi pana cand musca bibanul (era aproape intuneric).
Nucus cu experienta lui scotea biban aproape la fiecare lansare desi era mai capsat decat mine.
La un moment dat arunca jigul si pac, lanseta incepe sa vibreze, incepe drilul. Dar dril ciudat, firul era tras cand spre apa, cand in sus dar a dracului cu forta si smuncituri.Mulineaza Nucus mulineaza, si scoate pe mal un liliac de toata frumusetea, ud leorca.
Era agatat de aripa si l-am scos eu din jig.
Acu vreo 3-4 ani, cred, niste "inteligenti" (probabil de la GreenPeace) au furat de la Gradina Zoo din Tg-Mures 2 pui de crocodili, la vreo juma de metru lungime fiecare. I-au dus intr-un bratz mort al Muresului si i-au dat drumul acolo...era vara, asa ca dinozaurii s-au adaptat repede, n-au murit nici de sete nici de foame, in schimb niste pescari, ce s-au dus in locul respectiv, s-au **** pe ei cand in loc de stiuca au vazut crocodili adevarati in apa. Pescarii au devenit isterici, si imediat au anuntat autoritatile, si astfel monstrii au fost prinsi si dusi inapoi la Zoo....
As fi fost curios de reactia pescarilor, daca crocodilii erau un pic mai mari....la vreo 3-4 metri lungime.

- Rapala Man
- veteran
sunt curios unde i au dusshimano scrie:Acu vreo 3-4 ani, cred, niste "inteligenti" (probabil de la GreenPeace) au furat de la Gradina Zoo din Tg-Mures 2 pui de crocodili, la vreo juma de metru lungime fiecare. I-au dus intr-un bratz mort al Muresului si i-au dat drumul acolo...era vara, asa ca dinozaurii s-au adaptat repede, n-au murit nici de sete nici de foame, in schimb niste pescari, ce s-au dus in locul respectiv, s-au **** pe ei cand in loc de stiuca au vazut crocodili adevarati in apa. Pescarii au devenit isterici, si imediat au anuntat autoritatile, si astfel monstrii au fost prinsi si dusi inapoi la Zoo....As fi fost curios de reactia pescarilor, daca crocodilii erau un pic mai mari....la vreo 3-4 metri lungime.
-
- utilizator constant
- serbanhbk!!
- veteran