Minciuni Adevarate

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 03 Ian 2010, 17:48

:D Tare

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 03 Ian 2010, 17:52

eram la Dumbravioara

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 03 Ian 2010, 18:26

O toamna, pe lacul de linistire de la Stanca Costesti.
Seara a venit repede, si s-a lasat intunericul.
Eu cu Nucus dadeam la jig curiosi pana cand musca bibanul (era aproape intuneric).
Nucus cu experienta lui scotea biban aproape la fiecare lansare desi era mai capsat decat mine.
La un moment dat arunca jigul si pac, lanseta incepe sa vibreze, incepe drilul. Dar dril ciudat, firul era tras cand spre apa, cand in sus dar a dracului cu forta si smuncituri.Mulineaza Nucus mulineaza, si scoate pe mal un liliac de toata frumusetea, ud leorca.
Era agatat de aripa si l-am scos eu din jig.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 05 Ian 2010, 21:11

Acu vreo 3-4 ani, cred, niste "inteligenti" (probabil de la GreenPeace) au furat de la Gradina Zoo din Tg-Mures 2 pui de crocodili, la vreo juma de metru lungime fiecare. I-au dus intr-un bratz mort al Muresului si i-au dat drumul acolo...era vara, asa ca dinozaurii s-au adaptat repede, n-au murit nici de sete nici de foame, in schimb niste pescari, ce s-au dus in locul respectiv, s-au **** pe ei cand in loc de stiuca au vazut crocodili adevarati in apa. Pescarii au devenit isterici, si imediat au anuntat autoritatile, si astfel monstrii au fost prinsi si dusi inapoi la Zoo.... :wink: As fi fost curios de reactia pescarilor, daca crocodilii erau un pic mai mari....la vreo 3-4 metri lungime.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 05 Ian 2010, 21:21

shimano scrie:Acu vreo 3-4 ani, cred, niste "inteligenti" (probabil de la GreenPeace) au furat de la Gradina Zoo din Tg-Mures 2 pui de crocodili, la vreo juma de metru lungime fiecare. I-au dus intr-un bratz mort al Muresului si i-au dat drumul acolo...era vara, asa ca dinozaurii s-au adaptat repede, n-au murit nici de sete nici de foame, in schimb niste pescari, ce s-au dus in locul respectiv, s-au **** pe ei cand in loc de stiuca au vazut crocodili adevarati in apa. Pescarii au devenit isterici, si imediat au anuntat autoritatile, si astfel monstrii au fost prinsi si dusi inapoi la Zoo.... :wink: As fi fost curios de reactia pescarilor, daca crocodilii erau un pic mai mari....la vreo 3-4 metri lungime.
sunt curios unde i au dus

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 05 Ian 2010, 21:27

Stiu exact locul...deasupra la baraj, pe bratul mort...printre trestii pe-acolo.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 05 Ian 2010, 21:29

tare faza

ROCKI92002
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ROCKI92002 » 05 Ian 2010, 23:00

tare tare

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 06 Ian 2010, 21:57

scobarii intra destul de constant vara la rotativa de 00 cupru...Cele mai ciudate capturi le-am avut pe Faragau: ditamai scoicile la oscilanta...A si singura captura prinsa la Salmo thrill in delta a fost o scoica :) [/img]

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 06 Ian 2010, 23:47

Ohohoooooo, pai ca cate scoici am scos eu ci rotativa, puteam sa merg si la piata sa-i vand la kil. E un loc, la Cipau, jud Mures, unde e plin de scoici, si intr-o zi normala de vara, scoti 10-15 bucati lejer.

Scrie răspuns