Minciuni Adevarate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran

Eu am prins odata o marlitza la o omida din acelea care se fac in mere vara ... usor verzuie, usor pufoasa ... am gasit-o atarnand in bataia vantului dintr-un mar in drum spre lacul unde urma sa pescuiesc ... si m-am gandit : na, ca pe asta n-am mai incercat-o ! (era demult, tare demult ...)
Si am pus-o intr-o montura cu pluta si linie fina, in bratele babustilor - ma gandeam eu - la firul trestiei ... dar cand varga din bambus laminat a inceput sa se agite, spre uimirea tuturor, in loc de babusca am extras un pui de stiuca ...
Ce mai ... !

P.S. - acum cred ca stiuculitza a devenit recent bunica; stiti cumva unde gasesc omizi de mere la marimea corespunzatoare ?!

- misulian
- utilizator constant
sa va povestesc ce vis a avut nevasta-mea:
se trezeste intr-o dimineata si imi zice "te-am visat"
si "era de bine sau de rau ?" intreb eu.
"iti spun, dar promiti ca nu razi de mine !"
"normal" am raspuns,
"erai la pescuit, da foarte interesant ca pescuiai de pe geamul de la camera mica" (pana aici am reusit sa ma abtin de la rasete) "si ai prins un peste asa de mare ca nu incapea pe geam, si nu ai reusit sa-l bagi in casa !"
oricat de serios am incercat sa fiu, cand am inceput sa rad cred ca m-au auzit toti vecinii( si stau in bloc cu 10 etaje, mai precis la etajul 7)
ca sa o consolez pe nevasta i-am spus "draga mea visul tau e mai bun decat orice minciuna pescareasaca" si am mai ras amandoi vre-o juma de ceas.
de atunci incolo cand imi zice "iar te-am visat azi noapte !" ii spun
"Da ? si am reusit sa bag pestele in casa ?"
Numa bine !
"normal" am raspuns,
"erai la pescuit, da foarte interesant ca pescuiai de pe geamul de la camera mica" (pana aici am reusit sa ma abtin de la rasete) "si ai prins un peste asa de mare ca nu incapea pe geam, si nu ai reusit sa-l bagi in casa !"
oricat de serios am incercat sa fiu, cand am inceput sa rad cred ca m-au auzit toti vecinii( si stau in bloc cu 10 etaje, mai precis la etajul 7)
ca sa o consolez pe nevasta i-am spus "draga mea visul tau e mai bun decat orice minciuna pescareasaca" si am mai ras amandoi vre-o juma de ceas.
Numa bine !
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
- Rapala Man
- veteran
misulian scrie:sa va povestesc ce vis a avut nevasta-mea:
"normal" am raspuns,
Numa bine !
Buna asta

va spun si eu una adevarata:cu ani de zile in urma pe dunarea veche vis -avis de ghindaresti la varsarea lui alionte la vreo 3km.dadeam la salau cu pestisor viu.un prieten tot indindea firul si iar si iar si la urma inteapa. drill prelungit il scoate si cu mainile in sus striga la mine:baaa vino repede sa vezi ceva si baga de seama ca nu -m-am atins de nimic.ce era? doi salai pe acelasi fir.dadeam cu un singur carlig.un strap la 800 de gr. atacase si barosanu de 8,5 kg atacase strapul i-a zdrobit capul si carligul i-a iesit prin ochi si s-a infipt in gura barosanului.strapul a plecat pe forfat in sus si tipu a avut drillu cu namila ca ala mic nu reusea decat sa inmoaie firu.asa bafta n-am mai pomenit de atunci.sisunt convins ca multi au de povestit chestii care logic par neverosibile.
O dihanie de aia am lovit si eu pe Balta Betonata ,in toamna langa Simeria!Pfutui!Am uitat sa o pun la galerie.serbanhbk!! scrie:scobarii intra destul de constant vara la rotativa de 00 cupru...Cele mai ciudate capturi le-am avut pe Faragau: ditamai scoicile la oscilanta...A si singura captura prinsa la Salmo thrill in delta a fost o scoica[/img]
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Doua faze care mi s-au intamplat mie:
1) Eram la Ciurila si dadeam dupa salau cu pestisor. Dintr-o data vad bambina in bat si acolo a ramas. Ma duc, recuperez si scot un ciortan pe la 1kg, agatat regulamentar in bot. Chestia e ca am mai auzit de crapi prinsi la pestisor sau bucatica, dar aia erau crapi adevarati. Morala: cand ma mai duc la Ciurila o sa dau la porumb, asa poate o sa prind salau.
2) Eram la Saulia si pescuiam la pluta cu rama (dupa bibani). La un moment recuperez si vad ca am agatata niste iarba de carlig. Ma aplec, prind aproape de carlig si-l scutur in apa la vreo 10 cm de mal (apa daca era de vreo doua palme). In timp ce scuturam carligu apare o reginuta cam de o palma, ia carligu in gura si pleaca.
1) Eram la Ciurila si dadeam dupa salau cu pestisor. Dintr-o data vad bambina in bat si acolo a ramas. Ma duc, recuperez si scot un ciortan pe la 1kg, agatat regulamentar in bot. Chestia e ca am mai auzit de crapi prinsi la pestisor sau bucatica, dar aia erau crapi adevarati. Morala: cand ma mai duc la Ciurila o sa dau la porumb, asa poate o sa prind salau.
2) Eram la Saulia si pescuiam la pluta cu rama (dupa bibani). La un moment recuperez si vad ca am agatata niste iarba de carlig. Ma aplec, prind aproape de carlig si-l scutur in apa la vreo 10 cm de mal (apa daca era de vreo doua palme). In timp ce scuturam carligu apare o reginuta cam de o palma, ia carligu in gura si pleaca.