esti un cretin ....bafta....sebi/7 scrie:Muskoiule,da'esti pus rau pe scandal.Eu nu doream decit sa spun ca nu-i corect sa facem-unii-pe revoltatii ca omul are peste prins.Si dupa cum ai vazut sunt si altii de acord.Iar cu trasul de urechi,nu eu eram ala de tragea...Mai citeste o data daca ai rabdare ce-am postat.A,si sa nu uit-nu am intentia sa ma cert(sau sa discut in contradictoriu)cu tine sau cu altii,eu mi-as dori sa invat cite ceva din ceea ce nu stiu.Tu esti 100% sigur ca l-ai fi eliberat?(evideeent...)E,uite ca eu nu sunt asa sigur si pot sa recunosc.Desi nu sunt unul din aia de se duc la peste ca n-are ce minca,in cele mai multe cazuri iau acasa ce prind,daca au dimensiunea legala.Ofi bine,o fi rau-nu stiu-dar stiu ca mai bine il iau eu care am luptat drept,de la egal la egal,decit sa-l ia miine unul cu thailandeze care m-a vazut ca l-am prins si eliberat.Parerea mea!
Mega Salau
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
da....uite te rog sa ma crezi k maine tzelul meu in viatza acesta va hi......oricum recunosc k ai un simtz a l umorului dezvoltatfaurstelianlucian scrie:MusKIoiu - le, hai sa o lasam balta, citeste toate mesajele daca poti!
Am spus ca omul din poza NJCI NU ARE CALCULATOR, NU STIE CU CE SE MANANCA, UN PRIETEN A POSTAT POZELE! Lasa ironiile si treci la treaba, poate il egalezi... ai vrea tu!![]()
Adelin - sti ca umblam impreuna la peste si credema dimineata a prins trei, iar seara i-a dat drumul celui de-al patru-lea. Am poze! Pe real, ce este intre voi ... voi stiti, dar nu este corect sa dai replici unde el nu poate si ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
Am zis ca ma abtin, deci nu am zis nimic de rau....doar ca partea cu eliberatul nu o cred!!!faurstelianlucian scrie:MusKIoiu - le, hai sa o lasam balta, citeste toate mesajele daca poti!
Am spus ca omul din poza NJCI NU ARE CALCULATOR, NU STIE CU CE SE MANANCA, UN PRIETEN A POSTAT POZELE! Lasa ironiile si treci la treaba, poate il egalezi... ai vrea tu!![]()
Adelin - sti ca umblam impreuna la peste si credema dimineata a prins trei, iar seara i-a dat drumul celui de-al patru-lea. Am poze! Pe real, ce este intre voi ... voi stiti, dar nu este corect sa dai replici unde el nu poate si ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
"te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!"...de unde sti tu cine pe cine si ce a invatat?!....din povestile cui?!....deci nu cred ca sti... ca sa poti vorbi!!!
hai ca ne vedem la peste!
- faurstelianlucian
- utilizator constant

- faurstelianlucian
- utilizator constant

dak nu-l storci k sa vezi dak se kk BMF tot degeaba......asa k mai bine-l pupi in *** si-i dai drumul......Am zis ca ma abtin, deci nu am zis nimic de rau....doar ca partea cu eliberatul nu o cred!!!
"te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!"...de unde sti tu cine pe cine si ce a invatat?!....din povestile cui?!....deci nu cred ca sti... ca sa poti vorbi!!!
felicitari pt. poze....
Adeline,pune mana si invatza,se pare ca nu prea le ai...faurstelianlucian scrie: ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
todi,astea-s chestii intime,cum poti sa-ntrebi asa ceva?todi scrie:de curiozitate, la ce au fost prinsi salaii respectivi?
Michael va recomanda Regulamentul forumului