Mega Salau

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 23:27

sebi/7 scrie:Muskoiule,da'esti pus rau pe scandal.Eu nu doream decit sa spun ca nu-i corect sa facem-unii-pe revoltatii ca omul are peste prins.Si dupa cum ai vazut sunt si altii de acord.Iar cu trasul de urechi,nu eu eram ala de tragea...Mai citeste o data daca ai rabdare ce-am postat.A,si sa nu uit-nu am intentia sa ma cert(sau sa discut in contradictoriu)cu tine sau cu altii,eu mi-as dori sa invat cite ceva din ceea ce nu stiu.Tu esti 100% sigur ca l-ai fi eliberat?(evideeent...)E,uite ca eu nu sunt asa sigur si pot sa recunosc.Desi nu sunt unul din aia de se duc la peste ca n-are ce minca,in cele mai multe cazuri iau acasa ce prind,daca au dimensiunea legala.Ofi bine,o fi rau-nu stiu-dar stiu ca mai bine il iau eu care am luptat drept,de la egal la egal,decit sa-l ia miine unul cu thailandeze care m-a vazut ca l-am prins si eliberat.Parerea mea!
esti un cretin ....bafta.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 23:44

faurstelianlucian scrie:MusKIoiu - le, hai sa o lasam balta, citeste toate mesajele daca poti!

Am spus ca omul din poza NJCI NU ARE CALCULATOR, NU STIE CU CE SE MANANCA, UN PRIETEN A POSTAT POZELE! Lasa ironiile si treci la treaba, poate il egalezi... ai vrea tu! :D

Adelin - sti ca umblam impreuna la peste si credema dimineata a prins trei, iar seara i-a dat drumul celui de-al patru-lea. Am poze! Pe real, ce este intre voi ... voi stiti, dar nu este corect sa dai replici unde el nu poate si ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
da....uite te rog sa ma crezi k maine tzelul meu in viatza acesta va hi......oricum recunosc k ai un simtz a l umorului dezvoltat :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Iul 2006, 23:47

faurstelianlucian scrie:MusKIoiu - le, hai sa o lasam balta, citeste toate mesajele daca poti!

Am spus ca omul din poza NJCI NU ARE CALCULATOR, NU STIE CU CE SE MANANCA, UN PRIETEN A POSTAT POZELE! Lasa ironiile si treci la treaba, poate il egalezi... ai vrea tu! :D

Adelin - sti ca umblam impreuna la peste si credema dimineata a prins trei, iar seara i-a dat drumul celui de-al patru-lea. Am poze! Pe real, ce este intre voi ... voi stiti, dar nu este corect sa dai replici unde el nu poate si ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
Am zis ca ma abtin, deci nu am zis nimic de rau....doar ca partea cu eliberatul nu o cred!!!

"te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!"...de unde sti tu cine pe cine si ce a invatat?!....din povestile cui?!....deci nu cred ca sti... ca sa poti vorbi!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ca ne vedem la peste! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Iul 2006, 23:50

....si nu umblam impreuna.....doar ne mai intalnim accidental!...am zis ceva gresit?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 27 Iul 2006, 23:55

Hai ca am sa il intreb can ne intersectam, sa vedem cine are dreptate!
Este ok asa?
Pestii sunt sub apa!

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 27 Iul 2006, 23:56

Eu merg impreuna cu el!
Pestii sunt sub apa!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 23:57

Am zis ca ma abtin, deci nu am zis nimic de rau....doar ca partea cu eliberatul nu o cred!!!

"te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!"...de unde sti tu cine pe cine si ce a invatat?!....din povestile cui?!....deci nu cred ca sti... ca sa poti vorbi!!!
dak nu-l storci k sa vezi dak se kk BMF tot degeaba......asa k mai bine-l pupi in *** si-i dai drumul...... :lol:

felicitari pt. poze.... :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2006, 00:20

faurstelianlucian scrie: ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
Adeline,pune mana si invatza,se pare ca nu prea le ai... :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 28 Iul 2006, 10:42

de curiozitate, la ce au fost prinsi salaii respectivi?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2006, 11:36

todi scrie:de curiozitate, la ce au fost prinsi salaii respectivi?
todi,astea-s chestii intime,cum poti sa-ntrebi asa ceva? :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns