Mega Salau

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 27 Iul 2006, 17:34

Asa este Andrei!
Omul acesta (cel din poze) nu are calculator si nici nu este prea pasionat de asaceva!
Capturile sale sunt legale, iar ceea ce vezi in albimul lui Daniel (un prieten) sunt nimic. Daca ai vedea albumele sale foto (celui din poza), cred ca ai fi profund impresionat!
Eu cand le-am vazut am ramas...TILT!
Pestii sunt sub apa!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Iul 2006, 17:43

m-am prins...este un pescar din vechea garda, ca sa zic asa care nu prea are treaba cu netu' dar are treaba serioasa cu capturile! cunosc mai multi de genul lui!

si sigur mai ascunde si alte capturi deosebite!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 17:45

Eu am vazut in piatza la peskrie exemplare mai mari k astea si ma intrebam cum au fost prinse......am ajuns sa-i chestionez pe vanzatori despre provenientza pestelui.....se uitau crucish la mine:)) ....si singurul lucru pe care l-am aflat este k au fost adusi de la o firma din Tulcea.......nici nu am dormit bine in seara aia.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 17:53

faurstelianlucian scrie:Asa este Andrei!
Omul acesta (cel din poze) nu are calculator si nici nu este prea pasionat de asaceva!
Capturile sale sunt legale, iar ceea ce vezi in albimul lui Daniel (un prieten) sunt nimic. Daca ai vedea albumele sale foto (celui din poza), cred ca ai fi profund impresionat!
........ai reaq voi astia din Arad cu albumele voastre foto............ :lol: :lol: :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 19:11

faurstelianlucian scrie:Asa este Andrei!
.....legale?.....daca erau "legale" posta el ....asta in conditiile in care se prindea ceva legal se stia sa se posteze.....altfel sa traiasca braconierii&pretenii lor...... :evil:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 27 Iul 2006, 19:29

Teoo scrie:Observ cu stupoare ca isi spune " Profesorul"

Mai degraba " Criminalul ".

Este inuman sa vedem o adevarata gospodina cu pestele in brate in bucatarie si sa mai fie si fericita ca a omorat un astfel de exemplar care culmea ... avea si icre.

TARANILOR...de Catch & Release ati auzit...?
Nu e vina lui ca niste capete patrate au stabilit ca prohibitia la salau sa fie o data cu a celorlate specii (in mare majoritate de pesti pasnici) adica dupa ce salaul a depus icrele.
Omul e un meserias. Si probabil ca respecta legea.

Ca o paranteza ... ma uitam la performanta unui pescar care a prins vreo 250 kg de peste in 36 de ore. N-am putut sa nu remarc ca a eliberat mai mult crap decit am prins eu de cind sunt pescar.

Adica nu m-ar mira ca omul sa respecte legea ... sa duca acasa pestii pe care-i face placere sa-i duca acasa ... si in plus sa fi eliberat la viata lui mai mult salau decit a prins (de cind e pescar) cel care-i adreseaza un astfel de apelativ.

Nu stiu daca o face ... insa la capturile care i le-am vazut cred ca si-ar putea permite.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Iul 2006, 20:46

citat......"Nu e vina lui ca niste capete patrate au stabilit ca prohibitia la salau sa fie o data cu a celorlate specii (in mare majoritate de pesti pasnici) adica dupa ce salaul a depus icrele.
Omul e un meserias. Si probabil ca respecta legea. "
....end

este o lege nescrisa iar omul o fi meseriash .....da nu are ce cauta aici decat la sectiunea ...."funny"........este un "prof" braconier care nu poate sa ne zik la ce a mushkt........
poate la mono..... :evil: :evil: :evil:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Iul 2006, 22:20

Muskoiule,da'esti pus rau pe scandal.Eu nu doream decit sa spun ca nu-i corect sa facem-unii-pe revoltatii ca omul are peste prins.Si dupa cum ai vazut sunt si altii de acord.Iar cu trasul de urechi,nu eu eram ala de tragea...Mai citeste o data daca ai rabdare ce-am postat.A,si sa nu uit-nu am intentia sa ma cert(sau sa discut in contradictoriu)cu tine sau cu altii,eu mi-as dori sa invat cite ceva din ceea ce nu stiu.Tu esti 100% sigur ca l-ai fi eliberat?(evideeent...)E,uite ca eu nu sunt asa sigur si pot sa recunosc.Desi nu sunt unul din aia de se duc la peste ca n-are ce minca,in cele mai multe cazuri iau acasa ce prind,daca au dimensiunea legala.Ofi bine,o fi rau-nu stiu-dar stiu ca mai bine il iau eu care am luptat drept,de la egal la egal,decit sa-l ia miine unul cu thailandeze care m-a vazut ca l-am prins si eliberat.Parerea mea!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Iul 2006, 22:43

faurstelianlucian scrie:.....si acum seara inca unul. Eliberat!

Ei bine nu am vrut sa zic nimic, dar asta cu eliberatul nu pot sa o cred nici mort!De ce?!...poate pentru ca nu sunt srain de evenimente. :lol: :lol: :lol: Prefer sa ma opresc aici cu rautatile pentru ca as putea spune adevaruri care pot spulbera "legenda"...mai bine sa va las sa credeti in ea! :lol: :lol: :lol: ....si daca ati sti cum ma mananca buricele..... :twisted: :twisted: :twisted:

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 27 Iul 2006, 23:12

MusKIoiu - le, hai sa o lasam balta, citeste toate mesajele daca poti!

Am spus ca omul din poza NJCI NU ARE CALCULATOR, NU STIE CU CE SE MANANCA, UN PRIETEN A POSTAT POZELE! Lasa ironiile si treci la treaba, poate il egalezi... ai vrea tu! :D

Adelin - sti ca umblam impreuna la peste si credema dimineata a prins trei, iar seara i-a dat drumul celui de-al patru-lea. Am poze! Pe real, ce este intre voi ... voi stiti, dar nu este corect sa dai replici unde el nu poate si ... te-a invatat si pe tine anumite lucruri; nu poti nega!
Pestii sunt sub apa!

Scrie răspuns