Mari dezamagiri ...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Dec 2010, 11:14

Eu am prins foarte bine stiuca cu Perch de la salmo , cu floating si sdr culoare firetigre si ceva nichelat (nu mai stiu cum se numeste culoarea)

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Dec 2010, 11:16

da , si atunci aveam mai multe lansete dar celalalte erau si mai heavy :shock:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 08 Dec 2010, 14:30

Cu X-rapul de 10 am luat si eu stiuca, mai multe bucati, da singurul mod in care am prins cu el a fost jerkuit cu pauze lungi... toate atacurile au venit pe pauza, nici macar unul pe tractiune....

In schimb pe curgatoare cu X-rap nu am reusit sa prind nici macar un peste. Asa ca si pentru mine e un semiesec. O alta mare dezamagire a fost Pin's Minnow-ul de la Yo-Zuri. L-am luat cu ganduri mari de avat si nu am prins nimic cu el....
Inca o dezamagire e G-Grubul de la MT. Periodic ma incapatanez sa-l bag la apa in speranta ca poate poate.... da nimic.
Imagine

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2010, 15:50

Eu cred ca daca invatam mai multi sa pescuim cu thrilu' lasam Dunarea, Oltul Muresul...etc fara avati...
Si eu ca si Ilie l-am lasat ignorat 3 ani in trusa... pana intr-o dimineata cand am vazut un avat harjonindu-se de vreo 15 ori la marginea unui anafor departe in larg... Lansez "mizeria" de 7cm OB si mulinez la o viteza (secreta)
si am atac dupa cativa metri.. drill= avat over 3kilo
Am prins in ziua aia (prin august cald rau) vreo 15 avati dimineata si inca 7-8 seara
Iar spre toamana au fost partide si de 20-30 avati/zi 1-4kg...
Recuperat la o viteze potrivita... din unghiul potrivit..si mai ales abordarea psihologica pozitiva ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Dec 2010, 15:54

Dezamagiri.....sa fim seriosi :lol:

Acum 4-5 ani X-rapu era de baza prin trusa la mine , ala de 10 alb cel mai cel ! Cei mai multi dintre aia de cadeau la minnows erau pe ala !
Anu trecut si asta nu am luat nimic cu el , desi inca vine cu mine !

Am avut naluci care le-am purtat cu mine 1-2 ani pina am invatat sa le scot ce-i mai sexy din ele , in cazu anumitor naluci surprizele au fost de proportii , asa ca nu cred ca se poate vorbi de dezamagiri , cel putin io nu pot !

mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 08 Dec 2010, 15:55

cati avati ai prins tu in ziua aia nu este pe tot Crisul in Oradea :)))

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2010, 15:58

topcul era depre dezamagiri...
nu-mi vine nimic in cap... despre vreo naluca dezamagitoare
am cateva la care nu am prins..dar inca nu-s dezamagit...
revin daca-mi vin idei
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Dec 2010, 18:25

Bine spus ca fiecare naluca va prinde la momentul sau.
Cu thrill am patit si eu la fel, l-am carat cu mine pana cand mi-am propus efectiv sa-l pierd, dan cu el intr-un anafor unde rapeau lupii si era ceva agatatura. Ei bine, am luat avati destui, ba chiar si un clean a-ndraznit sa-l haleasca, deci e bun.
Dezamagiri...deh, cum spuneam, pana la un moment dat toate sunt ori foarte bune ori de ****. :D Acu imi vine in cap un Rapala Magnum Red Head, de 10 cm parca, pe care l-am spalat vreo 2 ani in zonele cu stiuca de numa insa nimic! Recent (2-3 saptamani) l-am plimbat prin ceva apa cu marlane si, evident l-au halit! :wink:
Rotativele mari de tot, nr 4 sau 5 (nici nu le-am incercat) nu-mi spun nimic.
Inca. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns