lanseta pentru stiuca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zvic
veteran
veteran

Re: lanseta pentru stiuca

Mesaj de zvic » 20 Mai 2014, 21:01

Suli, tot premier si tot medium. E aparut in catalogul 2014.

Eu dau pe balta la stiuca, poate de aici si parerile diferite. Am folosit si eu bete si mai puternice si rigide, de fapt chiar am la vanzare unul de genul asta, am avut si mai blande.

Mai nou m-am lenevit si nu mai vreau sa car dupa mine mai multe bete si o gramada de naluci asa ca m-am oprit la un bat, o mulineta si o cutie de naluci pentru stiuca pe care sa le pot pescui cu batul asta. La fel si pentru salau si parca totul a devenit mai simplu si placut... astept sa vina pestele ala care imi va pune la incercare echipamentul, in orice caz pentru pesti pana in 5 kg nu am avut probleme pana acum.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 20 Mai 2014, 21:50

Si eu pescuiesc pe canale sau lacuri,cu Avidul medium aveam probleme la scos bassii... fiind canala cu multa trestie,craci,alge,si odata intepati se refugiaza in covertura si cu mediumul nu puteam,bassi intre 500g-2kg,nici nu vreau sa imi imaginez daca imi intra unul de 3kg.
Cu artificiale cu ancore inca mai intepi dar cu gume si monturi cu cirligul ascuns in guma o vad cam dificil...am pus niste poze in album-poze forum cu vegetatia de pe canalele de aici.
Un salut.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 21 Mai 2014, 10:29

Am pescuit si eu cateva delte :) cu un medium GL2 7'6" de popping, au fost situatii cand si-a facut treaba ok dar si destule momente cand l-am simtit depasit. Pentru situatii generale as merge si eu pe MH-uri...

Darius83
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Darius83 » 12 Aug 2014, 01:19

Pana la urma am reusit sa achizitionez un Lamiglass Indian River 1/4- 1/2 oz. Am pescuit 4 zile consecutiv cu ea si sint foarte multumit. :o

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 21 Aug 2014, 16:20

Am achizitionat si eu un bat de stiuca Lew's casting 7,2" 1/2-2 oz extra-fast 14-30lb..

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 16 Oct 2014, 13:42

Mi-a venit si mie premierul de 7'6", e un bat cu conicitate mare, rezerva mare de putere pe cotor, varf relativ finut. E ceva mai greu dar mie imi place. Pare un bat solid. Manerul si inelele lasa putin de dorit, cred ca o varianta custom ar iesi mult mai ok. Pare sa duca mai mult decat cele 17gr declarate.

Inca nu l-am pescuit, sper sa reusesc in weekend dar la salau, la stiuca nu cred ca ajung.

Astia zic de bine (incercati cu google translate)
http://www.fishing-test.pl/wdki/23-wdki ... er-ps76mf2

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 16 Oct 2014, 22:06

Darius83 scrie:Pana la urma am reusit sa achizitionez un Lamiglass Indian River 1/4- 1/2 oz. Am pescuit 4 zile consecutiv cu ea si sint foarte multumit. :o
Da!!

Scrie răspuns