lanseta pentru stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: lanseta pentru stiuca
Eu cu premierul ala am dat si cu lingura si cu jiguri si cu glidere. Nu e extraordinara la nici una dar merge destul de bine, e relativ moale pe varf pentru lingura, duce si un slider de 7cm, mere si cu jiguri, are rezerva de putere pe cotor si e suficient de senzitiva, solida / groasa in carne. De aia am zis ca e universala.
Bete specializate daca e sa iei apoi cred ca iti trebe vreo 4, una de linguri usoare si suspendinguri, una de spinnerbaituri si voblere mai mari, una de jig si una de jerkbait. Eu prefer doar una si sa ma descurc la toate cu ea, iar alta pana in 2.1m care sa le impace cat de cat pe toate eu nu cunosc ... asta nu inseamna ca nu sunt, doar ca nu le stiu eu.
Bete specializate daca e sa iei apoi cred ca iti trebe vreo 4, una de linguri usoare si suspendinguri, una de spinnerbaituri si voblere mai mari, una de jig si una de jerkbait. Eu prefer doar una si sa ma descurc la toate cu ea, iar alta pana in 2.1m care sa le impace cat de cat pe toate eu nu cunosc ... asta nu inseamna ca nu sunt, doar ca nu le stiu eu.
cu Premierul ala eu pescuiesc la clean si biban si uneori la salau.
un bat bun, decent si versatil dar nu consider ca este un bat bun de stiuca, asta daca nu pescuiesti cu linguri foarte usoare si nu risti sa intre stiuci mai imbracate, over 4kg.
batul meu pentru pescuit la stiuca este un Lamiglas custom din fibra de sticla
un bat bun, decent si versatil dar nu consider ca este un bat bun de stiuca, asta daca nu pescuiesti cu linguri foarte usoare si nu risti sa intre stiuci mai imbracate, over 4kg.
batul meu pentru pescuit la stiuca este un Lamiglas custom din fibra de sticla
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pt.stiuca cel putin un mh...cu un Avid mediu dadeam si eu la bass,nu ma incumetam la stiuca..
Adiwolf, inca vorbim de premierul de putere Medium de 7' ? Dimpotriva, e foarte puternic, chiar peste alte bete M in ce priveste rezerva de putere pe cotor. Mi se pare mai puternic decat avidul sau LE echivalente. Are o actiune mai brusca, practic totul se intampla deasupra mufarii unde are o conicitate mai accentuata dar pe varf nu e par deloc.
Zvic,sti cum e cu Medium,bun la toate dar prea moale pt. a intepa in gura unei stiuci,care este destul de dura,ca duce in drill odata intepata stiuca e alta treaba,SCII cred ca e mai puternic ca si SCIII dar medium tot medium ramane...
Eu pescuiesc la bassi cu MH si H si nu au gura asa de dura ca si stiuca,in plus te limiteaza sa arunci cu greutati mai mari,in general artificialele la stiuca sunt mai grele.
Ca te poti descurca cu medium...da, dar nu e recomandat,risti sa pierzi multe stiuci neantepate bine..
Un salut.
Eu pescuiesc la bassi cu MH si H si nu au gura asa de dura ca si stiuca,in plus te limiteaza sa arunci cu greutati mai mari,in general artificialele la stiuca sunt mai grele.
Ca te poti descurca cu medium...da, dar nu e recomandat,risti sa pierzi multe stiuci neantepate bine..
Un salut.
La aplicatiile de care a vorbit initiatorul topicului, si cam asta e si la mine, eu asta as folosi. De fapt l-am vandut pe cel de 7' si l-am comandat pe cel de 7'6".
Tot Premier si tot Medium??
exact de acest bat vorbimzvic scrie:Adiwolf, inca vorbim de premierul de putere Medium de 7' ? Dimpotriva, e foarte puternic, chiar peste alte bete M in ce priveste rezerva de putere pe cotor. Mi se pare mai puternic decat avidul sau LE echivalente. Are o actiune mai brusca, practic totul se intampla deasupra mufarii unde are o conicitate mai accentuata dar pe varf nu e par deloc.

stii cum este, pareri si pareri, dar eu personal nu il pescuiesc la stiuca, consider ca aplicatia lui este pentru clean, pastrav, biban si ceva salai - pescuiesc 99% pe Olt
oricum este batul de care nu m-as desparti nicioadata

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
fara suparare ,premierul M nu-i un bat de recomandat pentru stiuca decat daca-s marlite. adica sub kil.
si eu l-am folosit cu succes in Delta la biban ,strapi ,chiar si la avat cu r.n.r de 5cm.dar asta a cam fost maximul lui.
este super batul dar pentru alte aplicatii.
si eu l-am folosit cu succes in Delta la biban ,strapi ,chiar si la avat cu r.n.r de 5cm.dar asta a cam fost maximul lui.
este super batul dar pentru alte aplicatii.
[quote="rine"]