La plimbarica?? Ce vobler am mai luat??

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

el_disku
junior
junior

La plimbarica?? Ce vobler am mai luat??

Mesaj de el_disku » 18 Sep 2008, 22:13

Am deschis acest topic pt ca simt ca se petrece un fenomen dubios...Un fenomen care face sa ne lasam banii la magazin...sau la curier pentru niste plastice in forma de pestisori..... :lol: chiar avem nevoie de atatea? cat luam? ce luam? pentru ce luam?

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 19 Sep 2008, 02:43

Un exemplu de luat voblere in doru lelii.In extrasezon mergeam cu sotia la un mall.Ea la tzoale,eu in fishing store.De fiecare data ieseam cu cite ceva.Si cum frigul a durat vreo 6 luni si am intrat de vreo 20 de ori....Ba mai trageam cite o fuga si in pauza de masa la alt magazin.In primavara nu aveam cutii compartimentate destule si schimbam fire dupa fiecare partida. Poate exista terapie in grup ca pentru alcolism :).Pentru ca atunci cind ma apuca damblaua,simt ca ma inabus si nu ma mai pot concentra la altceva.Dar daca reusesc sa nu ma apropii de magazin,incet incet ma potolesc :). Sa fie un fel de delirium tremens???
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

MAYER_MARYUS
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MAYER_MARYUS » 19 Sep 2008, 03:14

cred ca majoritatea de pe forumul asta sant vobleromaniaci,
nu multi cand se uita la cate naluci au se gandesc serios daca sa consulte psiholog:D

eu propun sa scrie pe ambalaj la fel ca la tigari pt ca provoaca dependenta:))

el_disku
junior
junior

hahal....

Mesaj de el_disku » 19 Sep 2008, 08:32

ahaha...in pauza de masa...tocmai am luat un rapala jointed..ca miam amintit ca l-am pierdut...undeva intro cascada adanca...atunci cand il cautam pe nea pastrav....

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 19 Sep 2008, 08:43

Aceeasi dependentza se manifesta si la mine.Pt fiecare shad pierdut simt nevoia sa mai cumpar 10 in locul lui mai ales daca este un model cu care am prins.Si tot asa am patit si eu m-am trezit cu o plasa de shaduri si nu am cutii pt ele.Si de fapt acum cand ma duc la pescuit practic numai jumatate din ele le iau dupa mine si din alea daca folosesc 3-4 modele.Si in zilele cand nu am ce face mai caut pe net si parca tot asa mai vedea ceva care imi place si as comanda.Chestia cu terapia e usoara deoarece se rezolva rapid printr-o iesire la pescuit(la mine cel putin).
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 19 Sep 2008, 13:17

Aceeasi problema si la mine, cu atat mai mult de cand am descoperit magazinele on-line. Prietena deja are frisoane cand ma vede pe internet :lol: Cand mi-am luat geanta de spining cu patru cutii mari am crezut ca n-o sa le umplu niciodata... Acu deja mi-am mai luat doua cutiutze pe langa. :))

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Sep 2008, 13:48

e bola grea treaba cu cumparatul wb :lol: ,e mai greu pana iti iei pe primul ca pe urma dupa atatea wb cumparate si pierdute te apuci de facut wb si nu iti mai iei din magazin wb te arunci pe altceva linguri oscilante gume si alte dracii si uite asa devii dependent de magazine de plescaneala :lol:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 19 Sep 2008, 16:19

Intr-adevar, grea rau boala asta!!!!
Eu personal cand stiu ca nu trebuie sa cheltui si totusi simt nevoia sa ma uit sau trec pe langa un magazin de gen, intr fara bani in buzunare!!!!

Simplu!!! Nu?!?!

Dar maine sigur ma intorc cu ei la mine....
Acum, spre examplu ma cam roade sa imi cumpar un tiny... poate 2 si o pereche de cizme sold..., sa completez 2 strike-prouri date tribut clenilor... si sigur imi mai vin idei...

Sa ma duc la magazin ori ba?!?!
Hai ca mai suport pana saptamana viitoare!!! Sper!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Sep 2008, 16:46

:lol:
Pai ...tocmai am ajuns acasa ...Am luat "din greseala" un Rapala Husky Jerk, FT :P Mah...Stiu eu o stiuca care asteapta voblerul asta de vreo 3 luni... :lol: :lol: :lol: "Ce pana mea" :crazy1:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 19 Sep 2008, 17:21

:lol: Ai luat leafa?!?!
Prinde-o!!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Scrie răspuns