La plimbarica?? Ce vobler am mai luat??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
salut!
problema este ca cam toti cumparam si am cumpara toate voblerele care exista(mai de calitate) si ca dovada avem cu caruta,dar la urma intro partida nu prea apuci sa folosesti multe ci doar 1-2 pt ca la astea prinzi si atunci parca nu se merita... dar sa fim seriosi ca merita sau nu, problema este ca ne place.
singura mea obsesie este pescuitul si toate economiile mele sunt pt pescuit parca as trai doar pt asta in concluzie la cat mai multe naluci si toate prinzatoare.
problema este ca cam toti cumparam si am cumpara toate voblerele care exista(mai de calitate) si ca dovada avem cu caruta,dar la urma intro partida nu prea apuci sa folosesti multe ci doar 1-2 pt ca la astea prinzi si atunci parca nu se merita... dar sa fim seriosi ca merita sau nu, problema este ca ne place.
singura mea obsesie este pescuitul si toate economiile mele sunt pt pescuit parca as trai doar pt asta in concluzie la cat mai multe naluci si toate prinzatoare.
Utima achizitzie GLIDIN' RAP:
http://www.rapala.com/how2tv/
.....nu cred ca stiucile stiu ce le asteapta!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- hegedusalin
- veteran
e fratele mai mare
E fratele mai mare. La ce are Adelin in galerie cam are nevoie de asa ceva. Asa cum pestii mei sunt fratii mai mici ai pestilor lui, la fel si voblerele. 

-
- utilizator nou
Niste jucarii!!
Voblerele sunt niste jucarii din care 20% prind peste si 80% prind pescari
Sunt incepator, am 20 de ani si pescuiesc la rapitor de 3 luni! Uooof...le-as lua pe toate odata, insa mai intai trebuiesc lanstele si mulinetele pt fiecare specie in parte apoi nalucile

Sunt incepator, am 20 de ani si pescuiesc la rapitor de 3 luni! Uooof...le-as lua pe toate odata, insa mai intai trebuiesc lanstele si mulinetele pt fiecare specie in parte apoi nalucile

Nu cred ca nu ai luat si Clack'in rap,daca da ,zi-mi si mie pe mp cum pot face rost de el.Adelin scrie:Utima achizitzie GLIDIN' RAP:

Prin octombrie am cumparat (de la un magazin online) vreo 4 modele de salmo slider, 7 cm, sinking. S-au dovedit a fi prinzatoare (peste asteptarile mele) pe o balta din apropierea orasului, foarte plasuita si suprapescuita, unde stiuca s-a invatat cu tablele si le cam evita. Tot atunci am luat si un strike-pro alb cu cap rosu, de suprafata (walk the dog), f bun, dar cu asta am luat numai marle, niciuna de retinut, maxim la juma'de kil.
Si apropo, cred ca si Glidin'Rap seamana cu salmo slider (ca si evolutie), numai ca e un pic mai ingust.
Si apropo, cred ca si Glidin'Rap seamana cu salmo slider (ca si evolutie), numai ca e un pic mai ingust.
Mai ilie, ala inca nu l-am gasit....dar daca imi cade in mana il iau....si iti zic apoi cum mere.
....sa vad cand apar la unguri, ca poate is mai iutzi de mana ca noi. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB