pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Mah...Daca as lua leafa de cate ori imi cumpar cate ceva de pesti ...as locui in Pipera

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
catalin66
- veteran

da ,si pentru mine este la fel ,daca as avea bani mi-as lua toate nalucile odata de pe site-uri ,ma prinde 1 noaptea cascand ochii la toate magazinele on-line .
Chestia, ca de cand m-am apucat de spin parca sunt de pe alta lume nu ma intereseaza decat asta ,in capul meu nu sunt decat bete ,actiuni, fire textile naluci ,si binenteles avati ,salai etc.
Am pescuit 2 saptamani zi de zi , ca sa ma satur, dupa care m-am oprit din cauza vremii, dupa doua zile de pauza nu ma intelegeam cu nimeni,parca nu aveam rabdare sa stau sa ascult pe nimeni , asa ca am plecat iar .
Sper sa-mi treaca pe parcurs !
-
Hell
- veteran

-
blackmamba scrie:da ,si pentru mine este la fel ,daca as avea bani mi-as lua toate nalucile odata de pe site-uri ,ma prinde 1 noaptea cascand ochii la toate magazinele on-line .
Chestia, ca de cand m-am apucat de spin parca sunt de pe alta lume nu ma intereseaza decat asta ,in capul meu nu sunt decat bete ,actiuni, fire textile naluci ,si binenteles avati ,salai etc.
Am pescuit 2 saptamani zi de zi , ca sa ma satur, dupa care m-am oprit din cauza vremii, dupa doua zile de pauza nu ma intelegeam cu nimeni,parca nu aveam rabdare sa stau sa ascult pe nimeni , asa ca am plecat iar .
pfuuuu am scapat ...credeam k sunt singurul cu simptomele astea
PS credema k de 3 anii nu sau ameliorat simptomele...se cam agraveaza

-
old_radu
- veteran

Cu mult timp in urma m-am hotarat sa nu mai cumpar "noname-uri",dar recent am luat (totusi) 2 voblere(ceva chinezarii).Seamana foarte bine cu voblerele"cosash" de la Jaxon(hooper,de 4 cm ) si am ramas placut surprins sa vad ca evolueaza fain.Stiu,nu e suficient sa-mi placa numai mie,mai trebuie sa placa si ..."dansului"
blackmamba scrie:
...nici o sansa , esti ...IRECUPERABIL
Fir intins ! tuturor.

-
el_disku
- junior

am facut comanda la ceva voblere de la ugly duckling si goldy...hmm...astept sa vedem cum evolueaza...acu ma duc la pescuit salluutttt...
-
mino
- senior

vreau si eu adresele de magazine online de unde cumparati.Nu gasesc voblere si poper Berkley frenzy nicaieri.Poate ma ajutati .
Fir intins
-
shootgun
- veteran

-
mino scrie:vreau si eu adresele de magazine online de unde cumparati.Nu gasesc voblere si poper Berkley frenzy nicaieri.Poate ma ajutati .
Fir intins
nu stiu daca se considera sau nu reclama...
www.totalfishing.ro ,
www.xxx.ro ,
www.fishshop.ro ,
xxx.ro ..... si lista ar putea continua.... spor la cumparaturi...
-
hegedusalin
- veteran

Uite ca i-a zis. Nu ti-e mila de omu asta unpic?? Era unu dintre fericitii care nu stia de astea online. E pierdut si el

-
mino
- senior

ba stiam si am o lista cit china da tot nu reusesc sa gasesc berkley frenzy .Oricum mersi pentru adrese de vobler .ro nu stiam , bun si asta ,mai sunt?
fir intins.
-
YoNutzu
- senior

Noi achizitii pentru "cutia cu maimute" (modele lipsa ca doar suntem colectionari

)... un Salmo Tiny IT3S OYT si un Cozma de 2,5 cm, 1,5 g . Cautam niste Hornet-uri dar nu am gasit ce vroiam si nu puteam iesi cu mana goala. Le-am si probat ... au si prins dar clenut marunt ...in consecinta promit si astea