La plimbarica?? Ce vobler am mai luat??
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
da ,si pentru mine este la fel ,daca as avea bani mi-as lua toate nalucile odata de pe site-uri ,ma prinde 1 noaptea cascand ochii la toate magazinele on-line .
Chestia, ca de cand m-am apucat de spin parca sunt de pe alta lume nu ma intereseaza decat asta ,in capul meu nu sunt decat bete ,actiuni, fire textile naluci ,si binenteles avati ,salai etc.
Am pescuit 2 saptamani zi de zi , ca sa ma satur, dupa care m-am oprit din cauza vremii, dupa doua zile de pauza nu ma intelegeam cu nimeni,parca nu aveam rabdare sa stau sa ascult pe nimeni , asa ca am plecat iar .
Sper sa-mi treaca pe parcurs !
Chestia, ca de cand m-am apucat de spin parca sunt de pe alta lume nu ma intereseaza decat asta ,in capul meu nu sunt decat bete ,actiuni, fire textile naluci ,si binenteles avati ,salai etc.
Am pescuit 2 saptamani zi de zi , ca sa ma satur, dupa care m-am oprit din cauza vremii, dupa doua zile de pauza nu ma intelegeam cu nimeni,parca nu aveam rabdare sa stau sa ascult pe nimeni , asa ca am plecat iar .
blackmamba scrie:da ,si pentru mine este la fel ,daca as avea bani mi-as lua toate nalucile odata de pe site-uri ,ma prinde 1 noaptea cascand ochii la toate magazinele on-line .
pfuuuu am scapat ...credeam k sunt singurul cu simptomele astea
PS credema k de 3 anii nu sau ameliorat simptomele...se cam agraveaza
Cu mult timp in urma m-am hotarat sa nu mai cumpar "noname-uri",dar recent am luat (totusi) 2 voblere(ceva chinezarii).Seamana foarte bine cu voblerele"cosash" de la Jaxon(hooper,de 4 cm ) si am ramas placut surprins sa vad ca evolueaza fain.Stiu,nu e suficient sa-mi placa numai mie,mai trebuie sa placa si ..."dansului"
Fir intins ! tuturor.
...nici o sansa , esti ...IRECUPERABILblackmamba scrie:
Fir intins ! tuturor.
nu stiu daca se considera sau nu reclama...mino scrie:vreau si eu adresele de magazine online de unde cumparati.Nu gasesc voblere si poper Berkley frenzy nicaieri.Poate ma ajutati .
Fir intins
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
- hegedusalin
- veteran

nu ti-e mila??
Uite ca i-a zis. Nu ti-e mila de omu asta unpic?? Era unu dintre fericitii care nu stia de astea online. E pierdut si el 
Noi achizitii pentru "cutia cu maimute" (modele lipsa ca doar suntem colectionari
)... un Salmo Tiny IT3S OYT si un Cozma de 2,5 cm, 1,5 g . Cautam niste Hornet-uri dar nu am gasit ce vroiam si nu puteam iesi cu mana goala. Le-am si probat ... au si prins dar clenut marunt ...in consecinta promit si astea