La curtea regelui clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
more
sunt nou in spining
Luna asta mi-am programat salariul pentru a ma dota cu chestii utile: lingurite, voblere, muste,twistere deja am luat, Imi trebuie un sfat profi pentru a lua tot ce am nevoie si de unul si mai profi pentru doua betze: unul de musca, si unul de voblerit...
Poti...?!
Luna asta mi-am programat salariul pentru a ma dota cu chestii utile: lingurite, voblere, muste,twistere deja am luat, Imi trebuie un sfat profi pentru a lua tot ce am nevoie si de unul si mai profi pentru doua betze: unul de musca, si unul de voblerit...
Poti...?!
-
- veteran
Am prins cleni la plastice de tipul Hellgrammite, un fel de insecte de plastic de 2-3 cm cu cativa cili vibratili pe o montura split shot jucata in curentul apei. Au fost eficiente si puse pe jiguri mici de 2-3 grame. La grub-uri mici de 3 cm pe jiguri mici de 2-3 grame jucate in curentul apei se prind clenii mai mari. Trebuie sa aiba o miscare adecvata in apa si o viteza optima de recuperare.MihaiV scrie:N-am prins niciodata clean la twister si nici nu stiu pe cineva care sa fi prins altfel decat intamplator. Are cineva experiente mai bune in acest sens?
- juventinu88
- utilizator constant
de ce sa dai cu jiguri la clean,daca merge mai bine la alte naluci?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- juventinu88
- utilizator constant
Mepps nu gasesti in Lugoj?Ca si rotative,zic ca sunt cele mai bune care se gasesc in comert,Aglia clasic-fiind o rotativa versatila,pe mai multe marimi /nuante,cu siguranta vei prinde clean.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- juventinu88
- utilizator constant
De ce nu faci o comanda pe net?Au preturi mai mici decat in magazine.http://www.bertilure.ro/
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!