La curtea regelui clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si eu prefer pescuitul la rapitori cu momeli artificiale deoarece e mult mai comod intr-un fel ,decat pescuitul la pesti pasnici.
Jean Scurt
cu parere de rau trebuie sa va contrazic.
nu cred ca se poate compara pescuitul la pesti pasnici cu cel al rapitorilor
din contra cred ca pescuitul la pasnici este un fel de pescuit 'pensionar' pe cind la rapitor esti in permanenta miscare si cautare.
nu cred ca se poate face o comparatie de genul acesta .
Jean Scurt
cu parere de rau trebuie sa va contrazic.
nu cred ca se poate compara pescuitul la pesti pasnici cu cel al rapitorilor
din contra cred ca pescuitul la pasnici este un fel de pescuit 'pensionar' pe cind la rapitor esti in permanenta miscare si cautare.
nu cred ca se poate face o comparatie de genul acesta .
Probabil nenea Jean s-a referit la altceva cand a zis ca e mai comod..
Sincer, si pentru mine pescuitul cu artificiale e mai comod.... Nu stau sa fac nade si momeli seara, nu sap jumatate de gradina sa adun rame, sau, mai rau, nu stau 5 ceasuri sa caut vetrica, ... nu imi car dupa mine decat o lanseta, scurta, usoara si o mulineta, si multe altele, ceea ce confera spinningului o flexibilitate mai mare si, implicit o comoditate mai buna...
Din punctul asta de vedere...
Sincer, si pentru mine pescuitul cu artificiale e mai comod.... Nu stau sa fac nade si momeli seara, nu sap jumatate de gradina sa adun rame, sau, mai rau, nu stau 5 ceasuri sa caut vetrica, ... nu imi car dupa mine decat o lanseta, scurta, usoara si o mulineta, si multe altele, ceea ce confera spinningului o flexibilitate mai mare si, implicit o comoditate mai buna...
pescuit dinamic
ii dau dreptate lui Paul, dar doresc sa va reamintesc ca fiecare stil de pescuit are farmecul lui.Nu toti ne-am nascut pescuind cu artificiale...si nadele si momelile nu se gasesc doar sapand juma de gradina... Draga Paul, exista magazine si oameni care vand nade naturale, nu mai trebuie sa alergi dupa rame, sau sa urmaresti viermusii in hoit...Paul scrie:Probabil nenea Jean s-a referit la altceva cand a zis ca e mai comod..

Ovidiu
Re: pescuit dinamic
Da Ovidiu.. ai dreptate dintr-un punct de vedere....bo_locco scrie:Draga Paul, exista magazine si oameni care vand nade naturale, nu mai trebuie sa alergi dupa rame, sau sa urmaresti viermusii in hoit...Intradevar, eu, dupa 20 de ani de pescuit am descoperit toamna trecuta spiningul, si incerc sa ma reprofilez...dar nu voi uita niciodata ceea ce mi-a adus atata placere si satisfactii atatia ani... Deci, parerea mea e ca cei care vad doar in spining pescuitul sunt limitati.
Eu am spus de ce, din punctul meu de vedere, spinningul e par comod decat stationarul...
Si eu am pescuit la stationar vreo 20 de ani, sa nu zic chiar stationar, la momeli naturale, la pluta sau plumb, iar spin bag de ceva mai bine de un an.
Anul trecut, mai bine de 90% am pescuit numai la artificiale.
Referitor la procurarea momelilor artificiale, intr-adevar, aproape in toate magazinele de pescuit poti gasit viermusi si rame.. ceea ce mai diminueaza din placerea de a-i gasi singur pe unde spuneai si tu

ne e o regula...am avut partide cand,la o recuperare lenta a rotativei,cleanul doar urmarea linistit naluca pana la mal,cum acceleram sau ii dadeam o mica smucitura,cum sarea pe ea.dream_fishing scrie: Cleanul e atras de rotative recuperate f lent, cat numai sa se roteasca paleta...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
intrebare
Poate cineva sa-mi impartaseasca o anumita tehnica in manuitul twisterelor? Chiar si in a linguritelor sau voblerelor...?? Va rog
- juventinu88
- utilizator constant
- juventinu88
- utilizator constant