La curtea regelui clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La mine au intrat si la voblere mici cu vibratie puternica... chiar mai bine decat la niste Salmo Hornet SR.Adelin scrie:Ganditi-va ca e iarna, clenii sunt mult mai amortiti si mai lenesi ca de obicei, iar voi o bateti in cap cu rotativa. Poate ca o prezentare cu vibratie mai discreta ar fi solutia pentru aceasta perioada...sau gresesc?!
Bine.. ca aia nu erau cleni... asta e alta poveste

- juventinu88
- utilizator constant
As zice ca sunt bune alea care fac cel mai putin zgomot cand iau contactul cu apa 
Eu ma refeream la vibratiile voblerului in apa, vibratii datorate miscarii lui, nicidecum la vreun vobler cu motor ceva... Asta, ca o gluma
Sunt bune toate voblerele si Salmo si Rapala si Cozma, dar in perioada asta, apa fiind rece, sunt cele mei bune voblerele car au vibratie destul de puternica la o recuperare lenta....

Eu ma refeream la vibratiile voblerului in apa, vibratii datorate miscarii lui, nicidecum la vreun vobler cu motor ceva... Asta, ca o gluma

Sunt bune toate voblerele si Salmo si Rapala si Cozma, dar in perioada asta, apa fiind rece, sunt cele mei bune voblerele car au vibratie destul de puternica la o recuperare lenta....
Ai mai prins clean in ultima perioada?Paul scrie:As zice ca sunt bune alea care fac cel mai putin zgomot cand iau contactul cu apa :)
Eu ma refeream la vibratiile voblerului in apa, vibratii datorate miscarii lui, nicidecum la vreun vobler cu motor ceva... Asta, ca o gluma :)
Nu am mai fost in ultima perioada la pescuit, din pacate.Teoo scrie: Ai mai prins clean in ultima perioada?
Sper sa ies duminica acum si, sper sa nu fi inghetat Prutul ca mai ales in ultima perioada vremea a fost rece si constanta.
Anul trecut am fost prima data la pescuit pe Prut pe 25 ianuarie cand am ramas uimit de cat de mult muscarea obletele si babusca (cred ca era babusca, sau poate platicuta sau scobar)
- juventinu88
- utilizator constant