La curtea regelui clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Ian 2006, 17:59

Nu stiu ca n-am fost demult.. :(
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2006, 19:12

Ganditi-va ca e iarna, clenii sunt mult mai amortiti si mai lenesi ca de obicei, iar voi o bateti in cap cu rotativa. Poate ca o prezentare cu vibratie mai discreta ar fi solutia pentru aceasta perioada...sau gresesc?! :roll:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Ian 2006, 19:35

eu unu` vorbean de clean in general, si de rotativa.
deci ai dreptate, iarna nu-i ca vara :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2006, 20:34

Adelin scrie:Ganditi-va ca e iarna, clenii sunt mult mai amortiti si mai lenesi ca de obicei, iar voi o bateti in cap cu rotativa. Poate ca o prezentare cu vibratie mai discreta ar fi solutia pentru aceasta perioada...sau gresesc?! :roll:
La mine au intrat si la voblere mici cu vibratie puternica... chiar mai bine decat la niste Salmo Hornet SR.
Bine.. ca aia nu erau cleni... asta e alta poveste :oops: :P

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 12 Ian 2006, 20:39

Deci acu iarna merg mai bine la voblere care fac zgomot?Care-s cele mai bune pt clean:Salmo,Rapala sau Cozma?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2006, 20:48

As zice ca sunt bune alea care fac cel mai putin zgomot cand iau contactul cu apa :)
Eu ma refeream la vibratiile voblerului in apa, vibratii datorate miscarii lui, nicidecum la vreun vobler cu motor ceva... Asta, ca o gluma :)
Sunt bune toate voblerele si Salmo si Rapala si Cozma, dar in perioada asta, apa fiind rece, sunt cele mei bune voblerele car au vibratie destul de puternica la o recuperare lenta....

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 12 Ian 2006, 21:27

Paul scrie:As zice ca sunt bune alea care fac cel mai putin zgomot cand iau contactul cu apa :)
Eu ma refeream la vibratiile voblerului in apa, vibratii datorate miscarii lui, nicidecum la vreun vobler cu motor ceva... Asta, ca o gluma :)
Sunt bune toate voblerele si Salmo si Rapala si Cozma, dar in perioada asta, apa fiind rece, sunt cele mei bune voblerele car au vibratie destul de puternica la o recuperare lenta....
Ai mai prins clean in ultima perioada?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2006, 21:32

Teoo scrie: Ai mai prins clean in ultima perioada?
Nu am mai fost in ultima perioada la pescuit, din pacate.
Sper sa ies duminica acum si, sper sa nu fi inghetat Prutul ca mai ales in ultima perioada vremea a fost rece si constanta.
Anul trecut am fost prima data la pescuit pe Prut pe 25 ianuarie cand am ramas uimit de cat de mult muscarea obletele si babusca (cred ca era babusca, sau poate platicuta sau scobar)

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 12 Ian 2006, 22:00

Sper sa ma duc sambat pe un canal,la clean si biban daca imi permite vremea.

bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 13 Ian 2006, 09:16

Asa ca sa nu tac, va pot recomanda pentru clean un Salmo TINY 3cm floating Black Tiger IT3F BT. Iarna asta, a dat f bune rerzultate in zona...

Scrie răspuns