La curtea regelui clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
Desi nu mai pescuiesc la scobar de multi ani,pot sa-ti spun ca sa stii sa prinzi scobar e mare lucru,trebuie sa stii sa pescuiesti fin,pe cand la rotativa nu e mare lucru sa prinzi rapitori.juventinu88 scrie:Pescuitul la rotativa este marea mea pasiune,se vreo 2 ani numai la asta pescuiesc,nu se compara cu pescuitul la scobar sau la alte specii
E frumos atat pescuitul la rotativa cat si pescuitul la scobar,doar atat ca e mai greu sa prinzi scobar decat sa prinzi,de exemplu clean la rotativa.
E greu sa compari un pescuit la rapitori cu un pescuit la pesti pasnici si pt. orice fel de pescuit trebuie sa fii priceput .
Si eu prefer pescuitul la rapitori cu momeli artificiale deoarece e mult mai comod intr-un fel ,decat pescuitul la pesti pasnici.
Jean Scurtu
jhj
dupa mine nu e chiar asaDesi nu mai pescuiesc la scobar de multi ani,pot sa-ti spun ca sa stii sa prinzi scobar e mare lucru,trebuie sa stii sa pescuiesti fin,pe cand la rotativa nu e mare lucru sa prinzi rapitori.

Asa e.. e frumos sa pescuiesti la rotativa, la clean... dar nu se compara cu pescuitul la vobler la cleanjuventinu88 scrie:Pescuitul la rotativa este marea mea pasiune,se vreo 2 ani numai la asta pescuiesc,nu se compara cu pescuitul la scobar sau la alte specii

Eu abia astept sa incerc la clean la musca artificiala... Oare ar merge in perioada asta?

Re: uiu
Eh.. nu prea..gippa scrie:Depinde de mreana, daca are peste kil nu simti nimic si pierzi exact cat te-a costat vobleru

Acu... e foarte interesant ca mreana "papa" si voblere.. Pe Buzau inca exista locuri cu mrene frumoase, peste 3-4 kile. Probabil asa ceva intr-o lanseta UL face un adevarat deliciu al pescuitului:)
Multumesc Mihai...
Ce-i drept, am luat un clenut anul trecut in decembrie, la un streamer, legat ca inaintas la vobler. Desi voblerul era mic, atat cleanul cat si un avatel au preferat streamerul.
Daca ar fi sa adaptez vorbele cuiva, as zice ca streamer se numeste atunci cand folosesti echipament de fly in rest se numeste... "facatura"
Stie el cine e
Ce-i drept, am luat un clenut anul trecut in decembrie, la un streamer, legat ca inaintas la vobler. Desi voblerul era mic, atat cleanul cat si un avatel au preferat streamerul.
Daca ar fi sa adaptez vorbele cuiva, as zice ca streamer se numeste atunci cand folosesti echipament de fly in rest se numeste... "facatura"
Stie el cine e

rugaminte
Va vad profesionisti in teorii depre pescuitul cu "naluci"...ma puteti ajuta va rog si pe mine cu niste sfaturi: Cum se pescuieste la twister si in ce perioada a anului, si...care ar fi trucurile care ar trebui sa le stiu ca totusi sa prind ceva inainte"sa-mi cada umarul"...e replica voastra. Va multumesc anticipat daca veti avea tendinta macar de a-mi impartasi din cunostintele voastre. Ovidiu