la orice model de vobler intre 6-12 cm cu conditia sa evolueze unde mananca dansuuul........., in proportie de 80 % homme-madeuri....
La ce voblere ati prins salau?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

Fiecare prinde cu modele in care are mai multa incredere. Eu nu am Hornet si am prins foarte bine cu alte modele. Pescuiesc mai mult cu Lucky Craft prind cu modelele de la aceasta marca. B'freez pointer, CB 350, Stay see 90, astea sunt doar exemple.Pose scrie:toti cu hornet de la salmo, dc?? eu sincer anu asta am avut capturi frumoase la un Salmo Bullhead SRD, merge super bine...si pe timp de seara mai ales!
Tudor
da intradevar bine ai facut ca ai dat si alte exemple chiar asta e ideea, vrea omul sa inceapa cu voblere la salau si toata lumea ii indeasa pe gat hornet si saracul om da cu el pana moare, si nu incearca altceva ca a auzit de la 100 de oameni ca merge la hornet....un incepator asa face... cel mai bine e sa ai cam toate modele si sa vezi pe apa la care ai tzacuri
sa presupunem ca asta nu are,de regula nu vand si nu fac schimburi...daca am nevoie de ceva imi cumpar mai tavi. 
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
andrei-ovidiu
- veteran

ha,ha...deci te-a "facut" tavi pana la urma? inseamna ca se stie tipul,are stofa... 
Michael va recomanda Regulamentul forumului