Eu am prins la Chuby Darter de 6cm/16gr.Pose scrie:la Fatso, Executor, Warrior Crank, Jack,skinner a prins cineva salau la asa ceva?? din gama Salmo! astept pareri
La ce voblere ati prins salau?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
S-ar parea ca nu stii ,mai ales ca voi pescuiti cu plastice mai mari ,ca se pot pune "bile"( rattle )si in plastice.empthy_cluster scrie:Michael frate, am dat in decembrie si anu asta impreuna cu `hoveri mei` de m-am urat cu twistere si canci (poate nu ne stim), ieri am fost iar si am trecut pe voblere eu am luat unu de 300 gr la salmo sinking, un amik unul mai frumos la GSR, si acum parerea mea (sa nu saritzi pe mine) este ca un vobler `manuit` bine este mult mai atragator ca si un twister + daca ii si cu bile, twister cu bile nu am vazut inca, bilele in anumite situatii face diferenta la salau parerea mea, twisterele dupa mine sunt mult mai ok ca si voblerele in gopane iarna unde nu-i loc de vobler, asta este parerea mea la momentul actual, poate peste ani voi gandi altfelMichael scrie:pai decat sa cauti vobler care sa mearga la fel de bine ca un twister(cu caracteristicile unui twister),nu e mai simplu si mai ieftin sa dai direct cu twister la salau?Pose scrie:...sau miscat ca si un twister ( la ce am luat ce'i mai frumosi)
saltare
Aici gasesti (sau poti sa-ti faci tu singur daca nu gasesti) niste tubulete de plastic,sticla sau metal ce au bilute in ele tocmai pt. acel efect de "rattle"ce atrage curiozitatea pestelui.
Daca erai mai atent pe acest forum ai fii remarcat interventia lui ADRIAN FRUNZA,ce a explicat ca folosind niste "rattle " improvizate de el a avut mai mult succes la salau cu plastice.
Jean Scurtu
-
- veteran
salut nea Jean,
mersi de idee, poate voi incerca shi eu sa pun `rattle` in shaduri (cu toate ca nu o sa ma prea omor cu ele), stiu despre ce spui, mi-am mai facut shi eu ceva voblere cu bile, cat despre citit tot forumu asta.... sincer n-am timp
.
mersi inca oadata ne Jean, salut
mersi de idee, poate voi incerca shi eu sa pun `rattle` in shaduri (cu toate ca nu o sa ma prea omor cu ele), stiu despre ce spui, mi-am mai facut shi eu ceva voblere cu bile, cat despre citit tot forumu asta.... sincer n-am timp

mersi inca oadata ne Jean, salut
be smart be silent be deadly.....