La ce voblere ati prins salau?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 06 Ian 2007, 21:17

daca ar fi garantate de Adelin as vrea si eu :D :D dar pe cele "garantate" de producator nu le vreau :twisted: :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2007, 21:18

Michael scrie::lol: :lol: :lol:
e prima oara cand aud de voblere "garantate" :headbash: :mrgreen:
Asa scrie pe ele cel putzin! Daca nu prinzi nici un peste peste 5 kile intr-un sezon, le duci inapoi si iti da dublu preztului inapoi....si ashtea nu se joaca cand zic ceva!!!Asta tzi-o spun eu!!! :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Ian 2007, 21:21

:lol: :lol: :lol: :lol:
mare pishicher/shugubatz esti adeline,
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 06 Ian 2007, 21:43

Fara suparare Adeline....dar mi se pare absurda treaba cu voblerele garantate... :wink: Nu prea ai cum sa realizezi chestia asta....e ca timpul probabil p care il vezi la stiri :D .Ca or fi ele bune...nimic de obiectat....dar nu mereu(asta e clar)
Pilly

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2007, 21:52

pilula scrie:Fara suparare Adeline....dar mi se pare absurda treaba cu voblerele garantate... :wink: Nu prea ai cum sa realizezi chestia asta....e ca timpul probabil p care il vezi la stiri :D .Ca or fi ele bune...nimic de obiectat....dar nu mereu(asta e clar)
Crezi tu ce vrei, dar daca au holograma cu "100% garanted" pe cutie si scrie "MADE IN JAPAN" in relief, sa sti ca nu e vrajeala!!!! 8)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Ian 2007, 22:01

Adevarat graieste Adelin. Si eu mi-am luat de dimineata niste voblere dupa care se urca rapitorii pana pe mal. Sau asa cred dupa preturi. :lol:
Un Flap Slap de la ITÖ, da da asa ii zice, care are "six senses". Si costa 24 euro. Mi-a placut si un Trick Darter de la Megabass, care e "Tournament pro's secret". Tot 24 €. Si, mai modest, un Savoy shad de la Owner, care la numai 15 € nu e garantat.
Dar sunt asa de frumoase incat imi vine sa le incadrez si sa le agat de perete. :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2007, 22:12

@adelin

Cu voblerele alea "100%" poti deschide scoala de pescuit la rapitori!Sau mai bine parc de distractii ca la alea ,nu-i asa, nu trebuie sa stii sa pescuiesti numa' le scoti din jeb si hopa te papa salaul! Ar trebui sa fie dotate cu tot felul de Warning! ca e periculoase frate!
:lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Ian 2007, 22:20

zamfi scrie:@adelin

Cu voblerele alea "100%" poti deschide scoala de pescuit la rapitori!Sau mai bine parc de distractii ca la alea ,nu-i asa, nu trebuie sa stii sa pescuiesti numa' le scoti din jeb si hopa te papa salaul! Ar trebui sa fie dotate cu tot felul de Warning! ca e periculoase frate!
:lol:
Exac!

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 06 Ian 2007, 23:00

Eu te cred fratioare ca sint made in japan si ca sint originale.....dar nu la ideea asta vroiam sa ajung.Vreau sa spun ca nu exista voblerul perfect....nu te-am contrazis cu nik :wink:
Pilly

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 06 Ian 2007, 23:49

@ Adelin

Inteleg ca nu spui ce voblere ai luat dar cel putin adresa de la magazin poti sa o spui si nu cred ca cineva ti-ar strica relatia :wink: cu vinzatorul.

Scrie răspuns