La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: La ce prindem cel mai bine avat
Adrian99, crede-mă am testat tot ce se găsește pe piață, forme, culori, monturi. Știu că se prinde, am avut o singură zi cînd twisterul a salvat partida, au prins alții cu silicoane „împrumutate cu generozitate” de mine (
al naibii, nu?). Personal, probabil că se reduce la animarea siliconului, n-am eu fler la el și am mai multă încredere în alte tipuri.

- George1985
- veteran
Ce animare....sa arunci si apoi sa mulinezi, eventual cu stopari.
Minutele 2.33 la 2.45
https://www.youtube.com/watch?v=NkDKKpvJdQI
... ce animare...
mai caută și pe la 5.50
Nu vorbesc de zilele când prinde oricine aproape cu orice ci de momentele (foarte dese) cînd avatul răpește dar aparent ignoră nălucile.
Filmulețul de mai sus e făcut pe Sava un rîu foarte asemănător cu Timișul unde pescuiesc cel mai mult. Densitate mai mică de avați decît la Dunăre, obleți mult mai răzlețiți, apă mai mică și limpede, pești bănuitori.
Te invit oricând la o întrecere.
https://www.youtube.com/watch?v=NkDKKpvJdQI
... ce animare...

mai caută și pe la 5.50

Nu vorbesc de zilele când prinde oricine aproape cu orice ci de momentele (foarte dese) cînd avatul răpește dar aparent ignoră nălucile.
Filmulețul de mai sus e făcut pe Sava un rîu foarte asemănător cu Timișul unde pescuiesc cel mai mult. Densitate mai mică de avați decît la Dunăre, obleți mult mai răzlețiți, apă mai mică și limpede, pești bănuitori.
Te invit oricând la o întrecere.

credeam ca filmul este facut de Andrei Sava... 

- stefanflorin
- veteran
asa am citit si euadrian99 scrie:credeam ca filmul este facut de Andrei Sava...

Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran
noi asa prindem, aruncam si mulinam....ce atata bataie de cap?
intrecere?

intrecere?
- George1985
- veteran
eu unu nu-mi bat capul cu avatul, daca e pe zona si mananca bine, daca nu iara bine.
cu toate ca am avut cateva iesiri faine in ultimele zile la avat.
se pare ca miroase si pe forum unu' postarile ca vine pe acolo...poate s-o lipi de un bat in cap.
cu toate ca am avut cateva iesiri faine in ultimele zile la avat.
se pare ca miroase si pe forum unu' postarile ca vine pe acolo...poate s-o lipi de un bat in cap.
In 2018 am prins foarte bine la Beti Helic Alb-Galben Fluo atat pe 17 cat si pe 21 grame.
Am mai descoperit si ca Salmo Rattlin Hornet 4.5 culoare GS merge foarte bine, si vin si ali pesti la el (cate un strapazan, un biban sau marlita).
Cozma de 7 a mai fost si el scos e la naftalina si a prins cand nu a mers la nimic altceva.
SSR-ul ramane in continuare de baza.
Am mai descoperit si ca Salmo Rattlin Hornet 4.5 culoare GS merge foarte bine, si vin si ali pesti la el (cate un strapazan, un biban sau marlita).
Cozma de 7 a mai fost si el scos e la naftalina si a prins cand nu a mers la nimic altceva.
SSR-ul ramane in continuare de baza.