pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

anem scrie:Ilie si Zamfi, am luat si eu pe apa tulbure cu Thrill-ul ... ce mai, bucata aia de plastic e a naibii de buna la avat aproape in orice conditii si indiferent de anotimp. Chestia principala e localizarea avatului

Apai pentru tine cred ca thrill-ul este sfant! Cel putin tinand cont de cati avati ai luat la naluca asta ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
lupishor
- utilizator constant

Eu am luat un avat de 2,7 kg la lingura de compozit sub forma de para. Fain exemplar!
-
pensionaru
- veteran

-
Zamfi scrie:anem scrie:Ilie si Zamfi, am luat si eu pe apa tulbure cu Thrill-ul ... ce mai, bucata aia de plastic e a naibii de buna la avat aproape in orice conditii si indiferent de anotimp. Chestia principala e localizarea avatului

Apai pentru tine cred ca thrill-ul este sfant! Cel putin tinand cont de cati avati ai luat la naluca asta ...

Anem ar trebui sa primeasca comision din vanzari de la polonezi pentru acest vobler

. Problema e ca stie sa-l pescuiasca
Eu inca il testez si incerc sa-i deslusesc secretul acestui vobler

.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
attilaf
- veteran

De-ar fi fost avat ala....dar asa, ca si fitofag...chiar nu sunt curios la ce-o fi tras

)
-
anem
- veteran

Zamfi scrie: Apai pentru tine cred ca thrill-ul este sfant! Cel putin tinand cont de cati avati ai luat la naluca asta ...

Ai dreptate Zamfi, tocmai de aia il consider naluca numarul 1 la avat (pentru mine) si sambata am dat deja in disperare cand am reusit sa pierd 2 Thrill-uri si in trusa au mai ramas doar 4 … motiv pentru care astazi sper sa plece deja spre mine un alt set. Imi pare rau ca nu aveau disponibila si culoarea aia neagra ce apare in catalogul salmo din 2014 ca tare as vrea s-o incerc. (
http://np.netpublicator.com/netpublication/n50932200 )
pensionaru scrie:
Anem ar trebui sa primeasca comision din vanzari de la polonezi pentru acest vobler

. Problema e ca stie sa-l pescuiasca
Eu inca il testez si incerc sa-i deslusesc secretul acestui vobler

.
Pensionaru … mai importanta este localizarea avatului. Adica pe Po situatia e putin diferita fata de alte locatii unde am dat dupa avat. Nu ii gasesc in locurile lor clasice, mi se pare ca ii gasesti mai mult in locurile in care ai incerca la clean, cu precizarea ca prefera un curent mult mai puternic. La ultima partida am reusit sa prind vreo 5 (doi dintre ei mici de tot) cu lanseuri la punct fix ce nu depaseau 10m lungime (motiv pentru care trebuia sa stau in genunchi pe mal si cat mai camuflat) … dupa ce pica in apa incepeam instant recuperarea la viteza maxima (lasa voblerul dara pe suprafata apei – si am avut atacuri nefinalizate inclusiv in partea asta a recuperarii) dupa care il opream si il lasam sa se scufunde maxim 1 metru (si pe cadere am avut atat atacuri plus o captura) dupa care urma partea cea mai productiva, una – maxim doua smuciri scurte si foarte agresive si recuperare cat de tare putem pe ultimi 5-6 metri (in partea asta am avut destule atacuri si au venit toate capturile) – in cazurile astea recomand neaparat schimbatul triplelor originale, eu pescuiesc cu textil plus lanseta ex-fast si rigida iar sambata a fost unul mai rotofei care a reusit sa imi indrepte inclusiv niste ST-uri de la Owner atacand din scurt (in locul ala nu pot sa pescuiesc cu chestii mai light pentru ca nu scot nimic afara). Dar conteaza foarte mult locul in care pescuiesti pentru ca treaba asta nu functioneaza prea bine decat in anumite conditii.
Avand in vedere captura nu prea vad de ce conteaza cu ce pescuieste. Pare a pescui in ceva balta ramasa dupa retragerea apelor si ceva ma face sa cred ca a japcuit chinezul ala.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
kingofbeasts
- veteran

-
acum vad ce link am pus

a fost o eroare
asta e linkul corect :
http://www.youtube.com/watch?v=H8wwFHIg0eM
omu zice ca-i o naluca de suprafata dar nu-mi dau seama care

nu de alta dar n-am prea vazut pescuit la "botu' calului" la avat ca aici la doar cativa metrii de mal fara nici un camuflaj
-
fdata
- junior

Cand o sa apara thrill-ul de 5cm pe la noi?..
-
anem
- veteran

kingofbeasts scrie:
omu zice ca-i o naluca de suprafata dar nu-mi dau seama care

e scris la sfarsitul filmuletului ca pescuieste cu un Quantum Table Dancer

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
attilaf
- veteran