la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Daca-i stiuca, bagati table... linguri sau rotative mari ...
eu am reusit sa pacalescu stiuca cu zalt de 11cm culoarea 38, acum am achizitionat si 37 cu care sper ca in perioada aceasta sa am mai multe rezulatate. Iar ca a doua solutie in cateva partide a fost si clankin rap FT. desigur merg si altele dar pt mine sunt de baza pe langa restu...
sal
sal

saldrazvan scrie:eu am reusit sa pacalescu stiuca cu zalt de 11cm culoarea 38, acum am achizitionat si 37 cu care sper ca in perioada aceasta sa am mai multe rezulatate. Iar ca a doua solutie in cateva partide a fost si clankin rap FT. desigur merg si altele dar pt mine sunt de baza pe langa restu...
sal
poti sa-mi spui si mie ce e ala zalt ? nu am auzit

FIR INTINS DE-O RAGALIE
Zalturi : http://www.zalt.se/english/default.aspx se gasesc si in RO, google te ajuta ...50RRY scrie: sal
poti sa-mi spui si mie ce e ala zalt ? nu am auzit
-
- junior
- wildexplorer
- utilizator constant
A fost o vreme in care cu o lama de ras, o bucata de hartie abraziva, bronz argintiu, o nuia de salcie, plastic transparent luat de la gulerul camasilor noi si 2 ancore incropeam un fel de vobler asa cum vedeam in revistele de "afara". Nu avea bataie, nici desen holografic, nici nu stiam ce greutate are si nu imi puneam problema daca e floating sau sinking. Foloseam o lanseta grea, de 4m, cumparata din piata de la rusi. Cu echipamentul acesta prindeam pastravi. Si stiti de ce? Pentru ca ERAU!!! (au trecut 20 de ani de atunci...)
Asa si cu lingurile acelea, atata timp cat sunt stiuci destule, categoric se vor prinde.
Nu cred ca exista cea mai prinzatoare momeala la stiuca, una pe locul 1, cred ca trebuie sa te adaptezi la conditiile din locul in care o cauti.
Berkley pulse shad,verde cu gliter 14 cm...nu ai cum sa nu prinzi cu ele
-
- junior
- serbanhbk!!
- veteran
a prins cineva la salmo slider de 6 cm? daca da, ce?