la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
re
varu ma umfla rasu cand vad ce prostii scri sincer!pikexpert scrie:salut. eu in general pescuiesc in apa mica...1,5, max 2m....cu multa vegetatie. ceea ce mi se pare o adevarata arma impotriva stiucii este salmo skinner de 10cm RR si RGS. am luat si piesa de 6,5kg cu skinner. este disponibila doar varianta floating dar care trasa mai repede ajunge pana pe la 1,5m acoparind un volum mare de apa!
skinerul se scufunda la 0,5 -----
1,5 se scufunda la troling nu tras mai repede ca nu dai la avat!
Pentru acele situatii de japsa sunt alte tipuri de naluci, insa la nevoie se poate adapta aproape orice... skinnerul are si el locurile si momentele unde este imbatabil insa nu este o naluca de neinlocuit
. Este oricum o naluca foarte rezistenta si se poate prinde si somni frumosi chiar cu ancorele originale...

Re: la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
hai la stiuca ca s-au dezghetat apele 

FIR INTINS DE-O RAGALIE
Parca e prohibitie la stiuca !!! sau numai pentru unii ???50RRY scrie:hai la stiuca ca s-au dezghetat apele
a fost o glumakzoli scrie:Parca e prohibitie la stiuca !!! sau numai pentru unii ???50RRY scrie:hai la stiuca ca s-au dezghetat apele

FIR INTINS DE-O RAGALIE
...pointer si squad minnow
chestia cu dezghetatul, mai mult ca sigur50RRY scrie:a fost o glumakzoli scrie:Parca e prohibitie la stiuca !!! sau numai pentru unii ???50RRY scrie:hai la stiuca ca s-au dezghetat apele