la avat pe mures!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 10 Aug 2007, 09:59

salut Marius,

"ataca si daca i vine din fata si daca i vine din spate ?"
raspunsul e da, ataca naluca in ambele situatii.

"am dat tu twister ,vobler salmo, poper meps , rotativa alba (daia care face zgomot=,nimic. mersi baieti."
incearca oscilantele Berti.

daca vrei putem iesi la un avat. si eu sunt din alba.

fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fsandor » 12 Aug 2007, 12:48

Sunt profund dezamagit.
Saptamanile trecute am incercat sa prind ceva in Mures, zona Gornesti-Ernei. In afara de cativa cleni tineri si o mreana adolescenta (la wobbler) - NIMIC. Am incercat si dimineata, si seara, si in apa curata si in apa tulbure. Rotativa, wobbler, lingura, twister, in adancime, la suprafata - nimic, nici urma de avat sau clean. De stiuca sa nici nu vorbim. Muresul e mort in zona aceea.
Am fost si pe lacul din Toldal, pe caldura mare, am prins un salau mic si un biban putin mai musculos, si atentie: o lampa de taxi... no comment. In rest mizerie peste tot, peturi etc. totul arata ca o rampa de gunoi. :( :(

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 12 Aug 2007, 13:33

La Cuci cum merge treaba?Ar trebui sa mearga salaul si somnul acuma.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 13 Aug 2007, 13:05

a inceput sa mearga dar merge in locuri destul de ciudate in apa mai mare de 1 si in curent foarte puternic. Am luat un avat de 2, 3 kg la cuci sambata pe o vreme deloc prietenoasa. Daca cam asa e cand e vreme frumoasa nu prea il prinzi.

Incercati cu incredere ca merita dar tin sa ma repet sambata a fost prima zi in care am vazut miscare la avat.

apa era crescuta si destul de tulbure
the angler is catching xxx, not by the lure

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 13 Aug 2007, 13:15

fsandor scrie:Sunt profund dezamagit.
Saptamanile trecute am incercat sa prind ceva in Mures, zona Gornesti-Ernei. In afara de cativa cleni tineri si o mreana adolescenta (la wobbler) - NIMIC. Am incercat si dimineata, si seara, si in apa curata si in apa tulbure. Rotativa, wobbler, lingura, twister, in adancime, la suprafata - nimic, nici urma de avat sau clean. De stiuca sa nici nu vorbim. Muresul e mort in zona aceea.
In rest mizerie peste tot, peturi etc. totul arata ca o rampa de gunoi. :( :(
daca nu ii termina pe tigani aia ce s-au acuiat pe malul muresului si a caror distractie e greblatul la ancora , si aruncatul de gunoaie menajere in mures asa se intampla. Putina lume mai pescuieste pe sectorul targu mures - reghin si din cauza balastierelor care pur si simplu distrug de nu au distrus direct oameni.
the angler is catching xxx, not by the lure

rex hunt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rex hunt » 13 Aug 2007, 15:17

Problema cu balastierele e aceasi peste tot.Desi in legislatia europeana E INTERZIS SA SE EXPLOATEZE ALBIILE RAURILOR ai nostri parlamentari au facut derogari la lege(se castiga foarte bine de pe urma balastrului si probabil ca cei care exploateaza au dat mita serioasa ca sa nu se interzica exploatarea)

Referitor la mizerii.Am fost ieri la Sambateni pe Mures.Am pescuit de pe un pod de pontoane.Acest pod de pontoane opreste toate peturile si mizerile plutitoare pe care le aduce Muresul.Asta e foarte bine, mi-am zis, pentru ca se pot culege foarte usor si duce la o groapa de gunoi, insa cand l-am intrebat pe paznicul pontonului daca le culege cineva, mi-a zis senin ca in momentul in care se strang prea multe se desface un segment din ponton si le ia apa.
O sa revin si cu poze doar ca tre sa le descarc.

In legatura cu pescuitul.Am brazdat apa toata ziua cu toate nalucile posibile si nu am prins nimic, desi ceva avat sarea prin zona.Este foarte multa albitura in zona aia si probabil pana nu se raceste vremea nu e nici o sansa sa se prinda.

rex hunt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rex hunt » 13 Aug 2007, 16:32

Iata si poza.
Imagine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Aug 2007, 18:47

oauuuu,cata mizerie. :cry:
parca am vazut la TV ca pe undeva prin tara s-a infintat o societate care recicleaza aceste deseuri de peturi,oare nimeni nu vede asa ceva,sau asteapta sa le fie aduse la poarta societatii?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 13 Aug 2007, 18:54

Bearzius scrie: ...insa cand l-am intrebat pe paznicul pontonului daca le culege cineva, ...
Era o asociatzie de pescari sportivi recent infiintzata care avea printre capetele de afis tocmai actziuni de genul asta: ecologizarea zonelor (curatzat apele de PET-uri etc. ) :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Aug 2007, 20:23

in ro nu se va reglementa treaba cu pet-urile pana nu se aplica si la noi treaba cu garantia platita la cumparare si recuperata la reciclare.asa e pe la nemti si austrieci.
cum era pe vremuri in ro cu sticlele.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns