da era o sarma care la cea mai mica indoire se strica totusi sarma foarte fina si snap fast-look si decat sa dai 15.000 pe un fier beton mai bine mai puneai 10 si era ceva mai calitativ si mai bine(Pe cele de la Rapala nu le-am vazut dar sint sigur ca au aceiasi mama.
intrebari spinning
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
un kevlar de care eu sunt multumit(foarte moale zici ca-i ata) si care nu mi s-a rupt la prima stiuca l-am cumparat de la energofish firma technipeche 24/100-4kg e ceva francez si scrie pe el 100% aramide am dat cca 180.000 pe 10m deci un calcul simplu si scot struna la 15.000(cu tot cu bride...)
) ti le faci singur vorba aia ti-o faci cu mana ta 
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
0,24 si rezistenta 4 chile?
nu e oare putin cam gros fata de rezistenta lui?
nu stiu , ...parca nu m-as simti confortabil in drill stiind ca am o struna care tine cat un mono de 0,2 .
Nu ai avut probleme ?
nu e oare putin cam gros fata de rezistenta lui?
nu stiu , ...parca nu m-as simti confortabil in drill stiind ca am o struna care tine cat un mono de 0,2 .
Nu ai avut probleme ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- costica_fishing
- veteran

Respectivul "kevlar" era portocaliu si cu o structura impletita?Paul scrie:Sorin... eu am avut kevlar... ma rog, cat de kevlar poate fi un kevlar luat de la GIPO si stiuca mi l-a sectionat de n-am stiut de el.Sorin scrie:Ala nu era Kevlar
O fi fost un fir textil obisnuit
Nu de alta, dar am cumparat si eu asa ceva, insa nu am apucat sa folosesc!
In prezent, cele mai bune strune sunt unele de la Energo: 1 RON/buc.
Sunt (cred) din wolfram si matisate la capete.
Nu au nici un fel de agrafe/vartejuri si le folosesc impreuna cu niste agrafe Duolock de la Cabelas (via Drill
near the beer