Ei , Nea Dady, cand v-am aratat firul Fireline de la Nea JEAN cand ne-am intalnit prima data erati inca rezervat.Acum ati prins gustul pescuitului cu el !Dady scrie:Mai baieti,am citit si eu cam in fuga ce spune Jean si sa stiti ca spune adevar.
Referitor la fire, Fireline de 4 lb. este excelent, pentru cine vrea, se poate si cu monofilament, dar si eu care iubeam tare mult pescuitul cu mono , dupa ce Jean mi-a trimis o bobina de Fireline de 4 lb, nu am mai dat cu mono in pescuitul de spin.Intr-adevar ce zice Jean este adevarat ca ce simti in pescuitul cu fusion de la fireline nu vei sintii cu nici un fir mono. Este foarte rigid si transmite in mina si chiar forta cu care loveste o frunza pe apa.
Dady

E adevarat ca daca dai cu textil si mai ai si bat rigid simti vibratia voblerului in mana si cand ai luat o frunza in barbeta imediat stii acest lucru.
Daca mai dai si cu Fireline de 6lbs arunci si voblere usoare departe!
Mai pune si faptul ca tine mult mai mult in timp si ai mai gasit un avantaj, unul economic.
Multumesc pe aceasta cale lui Nea Jean pentru sfat si amabilitatea de a imi inlesni intrarea in posesie lui.
De la d-voastra am primit un contra argument in persoana unui mono de 0.14, foarte bun de asemenea pentru lansatul nalucilor usuare dar inca nu pot spune exact care e mai potrivit pentru aruncatul nalucilor mici, gen microvoblere Dady de 2cm. Poate o sa fac o partida speciala de casting pentru a ma edifica.